آموزش آشپزی

طرز تهیه «بورک اسفناج»

جام جم سرا- مواد لازم: اسفناج: ۱ کیلو، پنیر صبحانه: ۱۵۰ گرم، پیاز قرمز: ۱عدد متوسط، نمک و فلفل: به میزان لازم، خمیر یوفکا: به میزان لازم، زرده تخم‌مرغ: ۱ عدد، کره: ۵۰ گرم.
کد خبر: ۷۹۴۷۲۲
طرز تهیه «بورک اسفناج»

طرز تهیه:

اسفناج را شسته و در یک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا آب آن کشیده شده و نرم شود. بعد پیاز را ریز خرد کنید و با کره به اسفناج اضافه کرده و با هم تفت دهید. پنیر را با چنگال خرد کرده و به آن بیفزایید. نمک و فلفل را هم اضافه کنید و بگذارید سرد شود. بورک اگر تند باشد خوشمزه‌تر می‌شود. ورقه خمیر یوفکا را پهن کنید و از اسفناج و پنیر داخل آن بگذارید و بپیچید. روی آن را با یک قلم‌مو به زرده تخم‌مرغ آغشته کنید و در یک ظرف‌نسوز چیده و در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ دقیقه گذاشته و با سس دلخواه میل کنید. (جام جم سرا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها