طرز تهیه:
اسفناج را شسته و در یک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا آب آن کشیده شده و نرم شود. بعد پیاز را ریز خرد کنید و با کره به اسفناج اضافه کرده و با هم تفت دهید. پنیر را با چنگال خرد کرده و به آن بیفزایید. نمک و فلفل را هم اضافه کنید و بگذارید سرد شود. بورک اگر تند باشد خوشمزهتر میشود. ورقه خمیر یوفکا را پهن کنید و از اسفناج و پنیر داخل آن بگذارید و بپیچید. روی آن را با یک قلممو به زرده تخممرغ آغشته کنید و در یک ظرفنسوز چیده و در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه گذاشته و با سس دلخواه میل کنید. (جام جم سرا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با رهبر ارکستر و مدیر پروژه کنسرت ارکستر مجلسی فیلارمونیک سنتپیترزبورگ
عضو سرشناس شورای سیاسی حزبالله در گفتوگو با روزنامه «جامجم» مطرح کرد