طرز تهیه پاستیل گوشت

مواد لازم: گوشت چرخ کرده: 800 گرم آرد:5 فنجان، نمک: به میزان لازم ، روغن مایع: 5 قاشق غذا‌خوری ، پیاز رنده شده: یک عدد بزرگ ، برنج خام: 3 قاشق غذا‌خوری، کنجد: 3 قاشق غذا‌خوری، ادویه شامل آویشن، پاپریکا، پودر زیره، فلفل و نعنای خشک: به میزان لازم ، جعفری خرد شده: 3 قاشق غذا‌خوری ، تخم‌مرغ آب‌پز و خرد شده: 2 عدد ، زرده تخم‌مرغ: 2 عدد , آب: 2 فنجان
کد خبر: ۸۲۵۸۸۰

طرز تهیه پاستیل گوشت

طرز تهیه: ابتدا آب، روغن و نمک را مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید. پس از جوش آمدن آن را از روی حرارت بردارید و آرد را به آن اضافه کنید و به هم بزنید تا خمیری یک دست حاصل شود. بعد از ورز دادن، آن را به 20 گلوله 5 سانتی‌متری و 20 گلوله 3 سانتی‌متری تقسیم کنید و در سینی بگذارید و روی آنها را بپوشانید. پیاز رنده شده را هم سرخ کنید. گوشت و ادویه‌ها را بیفزایید و تفت دهید. برنج را شسته و به مواد اضافه کنید و با حرارت کم، حدود 15 دقیقه بپزید. بعد تخم‌مرغ پخته و خرد شده، جعفری و دو‌سوم کنجد را هم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

فر را از قبل روشن و گرم کنید. گلوله‌های بزرگتر خمیر را به شکل کاسه‌های کوچک، شکل دهید و سینی فر را با کاغذ روغنی پوشش دهید. کاسه‌های خمیری را در سینی بچینید و از مواد گوشتی داخل آنها بریزید.خمیر‌های کوچک را باز کرده و روی کاسه‌های پر شده را بپوشانید و اطراف خمیر را به کاسه‌های خمیری بچسبانید و روی پاستیل‌ها را زرده تخم‌مرغ زده وکنجد بپاشید و در فر به مدت 35 تا 40 دقیقه با حرارت 170 درجه سانتی‌گراد بپزید، سپس بیرون آورده وبا سس کچاب و خیارشور تزئین کنید و میل بفرمایید.

(چاردیواری-ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی گوشت

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۳ - ۱۳۹۴/۰۶/۰۱
۰
۰
سلام باید خوشمزه باشه . حتماً درست می كنم .
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها