طرز تهیه: ابتدا آب، روغن و نمک را مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید. پس از جوش آمدن آن را از روی حرارت بردارید و آرد را به آن اضافه کنید و به هم بزنید تا خمیری یک دست حاصل شود. بعد از ورز دادن، آن را به 20 گلوله 5 سانتیمتری و 20 گلوله 3 سانتیمتری تقسیم کنید و در سینی بگذارید و روی آنها را بپوشانید. پیاز رنده شده را هم سرخ کنید. گوشت و ادویهها را بیفزایید و تفت دهید. برنج را شسته و به مواد اضافه کنید و با حرارت کم، حدود 15 دقیقه بپزید. بعد تخممرغ پخته و خرد شده، جعفری و دوسوم کنجد را هم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
فر را از قبل روشن و گرم کنید. گلولههای بزرگتر خمیر را به شکل کاسههای کوچک، شکل دهید و سینی فر را با کاغذ روغنی پوشش دهید. کاسههای خمیری را در سینی بچینید و از مواد گوشتی داخل آنها بریزید.خمیرهای کوچک را باز کرده و روی کاسههای پر شده را بپوشانید و اطراف خمیر را به کاسههای خمیری بچسبانید و روی پاستیلها را زرده تخممرغ زده وکنجد بپاشید و در فر به مدت 35 تا 40 دقیقه با حرارت 170 درجه سانتیگراد بپزید، سپس بیرون آورده وبا سس کچاب و خیارشور تزئین کنید و میل بفرمایید.
(چاردیواری-ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی گوشت
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رضا رجبی، پیشکسوت استقلال در گفتوگو با جامجم آنلاین
تیم بسکتبال زنان استقلال پس از چند دهه برای حضور در لیگ برتر آماده میشود
سوسن اصلانی، نوازنده پیشکسوت سنتور در گفتوگو با «جامجم»: