به گزارش جام جم سرا به نقل از سلامانه، قابل توجه ترین یافتهها توسط یک تیم تحقیقاتی استرالیایی نشان میدهد که حداقل برخی از مردم تنها تصور میکنند که حساس به گلوتن موجود در شیر و سایر فراوردههای لبنی هستند در حالی که واقعاً اینطور نیست.
هیچ کس منکر وجود قند در شیر یا همان لاکتوز نیست و این که این قند منجر به بروز برخی ناراحتیهای گوارشی در اثر عدم تحمل لاکتوز میشود. به نظر میرسد 15 درصد آمریکاییها دچار عدم تحمل لاکتوز هستند که به آنها مصرف شیرهای کم یا بدون لاکتوز توصیه میشود.
باور غلط دیگر در مورد شیر این است که چربی موجود در آن خطر افزایش سطح کلسترول و بیماریهای قلبی را افزایش میدهد در حالی که به گفته محققان رژیمهای غذایی سرشار از چربیهای اشباع شده خطر بیشتری نسبت به چربیهای حیوانی از نظر ابتلا به بیماریهای فوق دارند.
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد