طرز تهیه سوپ قارچ

مواد لازم: آب مرغ: 3 لیوان ، سیب‌زمینی: یک عدد بزرگ ، پیاز: یک عدد ، هویج نگینی خرد شده: 3 عدد ، نمک و فلفل: به میزان لازم ، لپه: نصف لیوان، جعفری خردشده: یک فنجان ، رشته سوپی: یک لیوان ، رب‌گوجه و آبلیمو: به میزان لازم
کد خبر: ۸۶۰۸۹۱

طرز تهیه سوپ قارچ

طرز تهیه: لپه را بشویید و با آب مرغ روی حرارت بگذارید. وقتی نیم‌پز شد سیب‌زمینی و هویج و پیاز خرد‌شده را به آن اضافه کنید‌.

کره را آب کنید و رب‌گوجه را با آن تفت دهید. قارچ‌ها را خرد کنید و اگر قارچ شما ریز بود، می‌توانید آنها را درسته در سوپ بریزید که ظاهر زیبایی به سوپ می‌دهد‌.

رب‌گوجه را هم همراه رشته سوپی به سوپ افزوده و بگذارید سوپ بپزد و جا بیفتد اگر سوپ تان خیلی غلیظ بود یک لیوان آب به آن اضافه کنید و در نهایت، نمک و فلفل و آبلیمو را به سوپ اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

سوپ را در ظرف مناسبی کشیده و با چند برش لیمو و جعفری خرد‌شده آن را تزئین کرده و میل کنید.

چاردیواری

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار خانگی راحت و آسان؛ به همراه آموزش تصویری

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها