طرز تهیه: ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن سرخ کنید. گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا گوشت تغییر رنگ بدهد و بعد فلفل دلمه و قارچ را هم افزوده و مخلوط کنید.
نمک و فلفل را اضافه کرده و آن را کنار بگذارید. خمیر را پهن کنید و در ظرف مخصوص طبخ پیتزا بگذارید. سس گوجه را روی خمیر بمالید و مواد پیتزا را روی سس بریزید و زیتونها را در آخرین مرحله اضافه کنید.
فر را از قبل گرم کنید.
ظرف پیتزا را درون فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه قرار داده و بعد آن را بیرون آورده و پنیر پیتزای رنده شده را روی آن بپاشید و مجدد پیتزا را مدت 8 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید.
پنیر آب شده و روی آن کمی طلایی میشود. در این مرحله از فر بیرون بیاورید و روی آن را پودر آویشن بپاشید و میل کنید.
چاردیواری
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی گوشت
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد