به گزارش جام جم آنلاین ، بسیاری از افراد نسبت به اسفناج مقاومت دارند و طعم آن را دوست ندارند. اما با ترفندهایی می توان یک خوراکی خوشمزه با اسفناج درست کرد.
در ادامه با طرز تهیه اسفناج خامه ای که بسیار خوشمزه و دلپذیر است آشنا می شویم.
موارد مورد نیاز:
حدود 300 گرم اسفناج تازه و خرده شده
یک چهارم فنجان خامه س
یک چهارم فنجان خامه
2 قاشق غذاخوری سیر خرد شده
3 قاشق غذاخوری پیاز سفید خرد شده
6 برش پنیر پروولون (پنیری طلایی رنگ و براق که بافت آن نرم و دارای عطر و طعم دلپذیری است)
یک دوم فنجان پنیر پارمزان تازه رنده شده (یکی از مشهورترین پنیرهای ایتالیایی)
نمک و فلفل به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
مرحله یک
ابتدا یک ماهی تابه متوسط را با شعله گاز گرم کنید سپس اسفناج را داخل آن بریزید و بگذارید بپزد. مدام آن را هم بزنید. بعد از آن اسفناج را از ماهی تابه بیرون بیاورید و داخل یک آبکش بریزید تا خوب آبگیری شود. تا می توانید آب را بگیرید.
مرحله دو:
کره را با حرارت ملایم در ماهی تابه تفت بدهید. مقداری سیر و پیاز اضافه کنید و سپس به مدت 5 دقیقه آن را هم بزنید تا خوب طبخ شود.
اسفناج را به این ترکیب اضافه کنید و سپس خامه را هم به آن بزنید. پنیر پروولون را روی آن بریزید و همچنان هم بزنید. وقتی پنیر پرولون ذوب شد ، پنیر پارمزان را اینبار اضافه کنید و به پختن ادامه دهید و باز هم هم بزنید تا غلیظ شود. نمک و فلفل را مزه دار کنید و این غذا را به صورت گرم سرو کنید.
ارزش غذایی:
244 کالری، پروتئین 9.1 گرم؛ کربوهیدرات 5.3 گرم؛ چربی 21.6 گرم؛ کلسترول 68.2 میلی گرم، سدیم 321.9 میلی گرم.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد