مواد لازم:
آبمرغ: دو لیوان
فلفل دلمهای قرمز و زرد هر کدام: یک عدد
کرفس: دو ساقه
خامه: یکصد گرم
سیبزمینی متوسط: دو عدد
پیاز متوسط: دو عدد
نخودفرنگی: نصف پیمانه
ذرت : دو پیمانه
نمک، فلفل، روغن سرخکردنی و آبلیموترش : به میزان لازم
طرز تهیه: پیازها را نگینی خرد کنید و به همراه ساقه کرفس خرد شده، درون روغن تفت دهید. فلفلهای دلمه را هم نگینی خرد کنید و به همراه آبمرغ، درون پیاز و کرفس بریزید.
حالا سیبزمینیها را نگینی خرد کرده و همراه ذرت و نخودفرنگی درون سوپ بریزید و بگذارید سوپ بجوشد و تمام سبزیجات آن کاملا بپزد. در آخر که مواد بخوبی پخت، نمک و فلفل و آب لیموترش را به آن اضافه کرده و خامه را بریزید و سوپ را هم بزنید. حالا میتوانید آن را در ظرف مناسبی بکشید و میل کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب
با کورش علیانی درباره اجرا و کارشناسیاش در چند برنامه محور مقاومت گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با سفیر ایران در روسیه مطرح شد