مواد لازم :
یک عدد تخممرغ
نصف قاشق چایخوری نمک
دو قاشق غذاخوری شیر
یک پیمانه آرد الک شده و مرغوب
نصف قاشق بکینگپودر
طرز تهیه :
برای تهیه این رشتهها، ابتدا باید تخممرغ، نمک و شیر را بخوبی با هم مخلوط کنید. تخممرغ را قبل از اینکه داخل بقیه مواد بریزید، به تنهایی با یک چنگال بزنید تا زرده و سفیده آن با هم مخلوط شود. حالا آرد را که به خوبی الک کردهاید، داخل این مواد بریزید. (چنانچه میخواهید رشتههایی که داخل سوپ میریزید، ضخیمتر باشد قبل از اضافه کردن آرد، باید بکینگپودر را نیز به آن اضافه کنید) حالا مواد رشتهها را خوب هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کند. اگر فکر میکنید لازم است آرد بیشتری به مواد اضافه شود، به مقدار کم و بتدریج میتوانید آرد داخل مواد خمیر بریزید.
حالا خمیر را بردارید، آن را به دو قسمت تقسیم کنید و هر یک را به کمک وردنه باز کنید. البته حواستان باشد که قبل از این کار حتما باید روی سطح مورد نظر آرد بپاشید. سپس بگذارید مواد خمیر حدود 20 دقیقه در فضای آشپزخانه بماند و استراحت کند. پس از گذشت این مدت، خمیر را به صورت نوارهایی در اندازه مناسب برش دهید و کمی آرد روی آنها بپاشید تا حالت خشکتری به خود بگیرد. حالا بگذارید دو ساعت این رشتهها در فضای محیط بماند.وقتی رشتهها آماده شد، میتوانید آنها را داخل سوپ بریزید و به مدت حدود 10 دقیقه همراه سوپ بپزد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان