سالتیمبوکای مرغ

سالتیمبوکا یک غذای ایتالیایی است که با رول گوشت، ژامبون، پنیر و سبزیجات معطر درست می‌شود. در ادامه مواد لازم و طرز پخت نوعی سالتیمبوکا از مرغ و ژامبون ایتالیایی را با سبزی مریم گلی فرا بگیرید.
کد خبر: ۵۸۷۶۹۴



مواد لازم:

۳ عدد سینه مرغ بدون استخوان و پوست
نمک دریایی و فلفل
۹ برگ مریم گلی تازه
۶ برش ژامبون ایتالیایی پروشوتو
۳ قاشق چایخوری روغن زیتون
نیم فنجان آب مرغ
ربع فنجان آب لیموی تازه
نیم قاشق چایخوری نشاسته ذرت
جعفری تازه، خرد شده
چند قاچ لیمو (اختیاری)

• دستور تهیه:

سینه‌های مرغ را بین دو تکه کاغذ روغنی بگذارید. سپس با گوشتکوب آن‌ها را بکوبید تا ضخامتشان یک سانت شود. به هر دو طرف آن‌ها چاشنی و ادویه بزنید و برگ‌های مریم گلی را روی آن‌ها قرار دهید.
با دو تکه ژامبون پروشوتو هر سینه مرغ را بپیچید. سه قاشق چایخوری روغن زیتون را در ماهیتابه‌ای بریزید و روی شعله متوسط یا زیاد بگذارید. وقتی ماهیتابه و روغن داغ شدند، مرغ‌ها را داخل آن بگذارید و حدود ۳ دقیقه حرارت دهید تا خوب طلایی شوند. سپس آن‌ها را پشت و رو کنید و ۳ تا ۴ دقیقه دیگر حرارت دهید.
گوشت را روی بشقابی کنار بگذارید.
آب گوشت را با آبلیمو و نشاسته ذرت در کاسه کوچکی مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یکنواخت شود. ماهیتابه را روی شعله اجاق بگذارید و مخلوط آبلیمو را در ماهیتابه بجوشانید. ۱ دقیقه بگذارید جوش بخورد تا کمی غلیظ شود و در این زمان دائماً آن را هم بزنید.
در ‌‌نهایت این سس را روی سینه‌های مرغ آماده بریزید و فوراً سرو کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها