مواد لازم:
۳ عدد سینه مرغ بدون استخوان و پوست
نمک دریایی و فلفل
۹ برگ مریم گلی تازه
۶ برش ژامبون ایتالیایی پروشوتو
۳ قاشق چایخوری روغن زیتون
نیم فنجان آب مرغ
ربع فنجان آب لیموی تازه
نیم قاشق چایخوری نشاسته ذرت
جعفری تازه، خرد شده
چند قاچ لیمو (اختیاری)
دستور تهیه:
سینههای مرغ را بین دو تکه کاغذ روغنی بگذارید. سپس با گوشتکوب آنها را بکوبید تا ضخامتشان یک سانت شود. به هر دو طرف آنها چاشنی و ادویه بزنید و برگهای مریم گلی را روی آنها قرار دهید.
با دو تکه ژامبون پروشوتو هر سینه مرغ را بپیچید. سه قاشق چایخوری روغن زیتون را در ماهیتابهای بریزید و روی شعله متوسط یا زیاد بگذارید. وقتی ماهیتابه و روغن داغ شدند، مرغها را داخل آن بگذارید و حدود ۳ دقیقه حرارت دهید تا خوب طلایی شوند. سپس آنها را پشت و رو کنید و ۳ تا ۴ دقیقه دیگر حرارت دهید.
گوشت را روی بشقابی کنار بگذارید.
آب گوشت را با آبلیمو و نشاسته ذرت در کاسه کوچکی مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یکنواخت شود. ماهیتابه را روی شعله اجاق بگذارید و مخلوط آبلیمو را در ماهیتابه بجوشانید. ۱ دقیقه بگذارید جوش بخورد تا کمی غلیظ شود و در این زمان دائماً آن را هم بزنید.
در نهایت این سس را روی سینههای مرغ آماده بریزید و فوراً سرو کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان