مواد لازم
پیازرا نگینی خرد کرده و با روغن سرخ میکنیم، تا حدی که شفاف و نرم شود. سپس گوجهفرنگی را اضافه میکنیم تا آب آن گرفته شود. بعد رب گوجهفرنگی را همراه نمک و فلفل اضافه میکنیم. ماهی را شسته و خشک میکنیم و برای یکساعت در نمک، فلفل و زعفران میخوابانیم. سپس آن را در روغنی که داغ داغ است سرخ کرده، سس آن را همراه با کمی ذرت و آبلیمو برای تزئین روی ماهی میریزیم. غذا حاضر است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با خالق اثر «وداع آخر» انجام شد
سفیر کشورمان در ترکیه در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
هنرمندان در گفتوگو با «جامجم» از مؤلفههای هنری و فردی شخصیت زندهیاد ناصر مسعودی میگویند
امیر دریادار شهرام ایرانی در گفتوگو با روزنامه «جامجم» به مناسبت روز ملی جزایر سهگانه مطرح کرد