غذای محلی: پنیر برشته

در دسته‌بندی غذاهایی از نوع کوکو و املت، نوعی غذای محلی به نام «پنیر برشته» در بین اهالی شمال کشور هوادار دارد که طرز تهیه و پخت آن را در ادامه مطلب به صورت تصویری آورده‌ایم. امیدواریم از تهیه و صرف آن لذت ببرید.
کد خبر: ۶۱۱۶۶۰

مواد اولیه (برای 4 نفر):

تخم مرغ .................................. 4 عدد
پنیر محلی (سیاه مزگی)............. 100 گرم
کره .........................................  25 گرم
نمک و فلفل و آویشن ................. به مقدار لازم

گام ۱

ابتدا پنیر را رنده کنید

گام ۲

به این شکل

گام ۳

سپس کره را روی شعله بسیار کم آب کنید

گام ۴

تخم مرغ را در ظرفی هم بزنید

گام ۵

پنیر را در کره حسابی تفت دهید طوری که کره کاملا به خورد پنیر برود

گام ۶

سپس تخم مرغ زده شده را به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید تا تخم مرغ به حالت بریده بریده شود به آن فلفل اضافه کنید

گام ۷

این پنیر چون شور است با احتیاط به آن نمک اضافه کنید سپس به آن آویشن بزنید در استفاده از آویشن سخاوتمند باشید

گام ۸

آن را هم بزنید تا تخم مرغ سفت شود

گام ۹

بهتر است با نان تست سرو شود.

>> گورمند

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها