پیش‌غذای ایتالیایی: بروشتا

شاید بروشتا یا بروسکتا brusketa یکی از مشهور‌ترین پیش غذاهای ایتالیایی باشد. این لقمه‌های خوش عطر و طعم براستی که برش کوچکی است از آشپزی متنوع ایتالیایی. طرز تهیه آن را در ادامه فرابگیرید.
کد خبر: ۶۴۲۱۹۶

جام جم سرا:

 مواد لازم برای ۵ تا ۶ نفر:

 گوجه فرنگی سفت.... ۳ عدد
 ریحان تازه.... ۵ شاخه
 سیر.... ۵ حبه
 نان باگت.... ۱۰ برش
 روغن زیتون.... به میزان لازم
 پنیر پارمژان.... به میزان لازم
 نمک و فلفل.... به مقدار دلخواه

 طرز تهیه:

 ۱ - نان باگت را به صورت اریب برش زده و روی سینی فر بچینید، زیر و روی نان‌ها را با روغن زیتون و به کمک قلم مو چرب نمایید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر گذاشته تا کمی برشته شوند.
 ۲ - سیر‌ها را کاملا له کرده و روی نان‌ها بمالید. گوجه فرنگی‌ها را فیله کرده و نگینی خرد کنید. گوجه‌ها را همراه نمک و فلفل روی نان‌ها ریخته و با تکه‌های پنیر ۵ دقیقه در فر بگذارید.
 ۳ - پس از خارج کردن از فر چند پر ریحان روی گوجه‌ها قرار دهید و سرو نمایید.

 نکات مفید:

 ۱ - ریحان اصلی که در این غذا استفاده می‌شود ریحان ایتالیایی یا بازیل است که در صورت در دسترس بودن حتما از این نوع ریحان استفاده نمایید که عطر بوی بهتری دارد.
 ۲ - از پنیر‌های دیگر نیز می‌توانید بر روی این غذا سود ببرید. مانند پنیر بلوچیز یا فتا یا...
 ۳ - مواد دیگری نیز می‌توان بر روی این غذا استفاده کرد اما در دستور اصلی این غذا همین مواد مورد استفاده قرار گرفته است.|پیمونه|

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها