آموزش آشپزی: طرز تهیه سوپ سیب‌زمینی و قارچ

جام جم سرا: مواد لازم- سیب‌زمینی متوسط: ۶ تا ۷ عدد، ژامبون مرغ یا گوشت: ۱۵۰ گرم، پیاز: ۳ عدد، آب مرغ: ۲ لیوان، قارچ: ۱۰۰ گرم، خامه: ۱۲۰ گرم، ‌نمک و فلفل: به میزان لازم، برگ بو: یک عدد، تره‌فرنگی: ۴ بوته.
کد خبر: ۷۴۹۶۰۶

طرز تهیه:

سیب‌زمینی‌ها را نگینی خرد کنید. تره‌فرنگی را هم خوب بشویید و حلقه‌ای برش بزنید. پیاز‌ها را خرد کنید و در یک قابلمه مناسب روغن بریزید و آنها را تفت دهید. ژامبون ها را هم خرد کرده و به پیاز اضافه کنید و بعد تره‌فرنگی و سیب‌زمینی خرد شده و قارچ را هم افزوده و این مواد را خوب تفت داده و مخلوط کنید. در مرحله بعد آب مرغ و مقداری آب آشامیدنی اضافه کرده و برگ بو را درون مواد سوپ انداخته و بگذارید 30 دقیقه با حرارت ملایم پخته شود. وقتی سوپ به غلظت کافی رسید، برگ بو را در آورید. نمک و فلفل را اضافه کنید و سوپ را در ظرف مناسبی بکشید و خامه را هم روی سوپ بریزید.

(چاردیواری، ضمیمه دوشنبه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها