آموزش آشپزی: طرز تهیه سوپ سیب‌زمینی و قارچ

جام جم سرا: مواد لازم- سیب‌زمینی متوسط: ۶ تا ۷ عدد، ژامبون مرغ یا گوشت: ۱۵۰ گرم، پیاز: ۳ عدد، آب مرغ: ۲ لیوان، قارچ: ۱۰۰ گرم، خامه: ۱۲۰ گرم، ‌نمک و فلفل: به میزان لازم، برگ بو: یک عدد، تره‌فرنگی: ۴ بوته.
کد خبر: ۷۴۹۶۰۶

طرز تهیه:

سیب‌زمینی‌ها را نگینی خرد کنید. تره‌فرنگی را هم خوب بشویید و حلقه‌ای برش بزنید. پیاز‌ها را خرد کنید و در یک قابلمه مناسب روغن بریزید و آنها را تفت دهید. ژامبون ها را هم خرد کرده و به پیاز اضافه کنید و بعد تره‌فرنگی و سیب‌زمینی خرد شده و قارچ را هم افزوده و این مواد را خوب تفت داده و مخلوط کنید. در مرحله بعد آب مرغ و مقداری آب آشامیدنی اضافه کرده و برگ بو را درون مواد سوپ انداخته و بگذارید 30 دقیقه با حرارت ملایم پخته شود. وقتی سوپ به غلظت کافی رسید، برگ بو را در آورید. نمک و فلفل را اضافه کنید و سوپ را در ظرف مناسبی بکشید و خامه را هم روی سوپ بریزید.

(چاردیواری، ضمیمه دوشنبه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها