جام جم سرا:
طرز تهیه:
بادمجانها را کبابی کنید و پس از سرد شدن آنها را پوست بگیرید و له کنید. بهتر است آن را در مخلوطکن بریزید. پس از آن روغن زیتون، ارده، سیر رنده شده، نمک و فلفل، ماست و آبلیمو را اضافه کنید و خوب مخلوط کرده و در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با جعفری خرد شده و برشهای گوجه تزئین کنید.
(چاردیواری، ضمیمه دوشنبه روزنامه جم جم)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد