آموزش تهیه یک چاشنی غذایی پرخاصیت در خانه

طرز تهیه زیتون پرورده

آموزش آشپزی: طرز تهیه چاشنی بادمجان

مواد لازم- بادمجان: ۶ تا ۷ عدد، روغن زیتون: به میزان لازم، ارده: نصف لیوان، آبلیمو: ۴ قاشق غذا‌خوری، سیر: یک بوته، ماست ۱/۵ لیوان، ‌ نمک و فلفل سفید: به میزان لازم، جعفری خرد شده و گوجه‌فرنگی برای تزئین: به میزان لازم.
کد خبر: ۷۴۹۶۰۹
آموزش آشپزی: طرز تهیه چاشنی بادمجان

جام جم سرا:

طرز تهیه:

بادمجان‌ها را کبابی کنید و پس از سرد شدن آنها را پوست بگیرید و له کنید. بهتر است آن را در مخلوط‌کن بریزید. پس از آن روغن زیتون، ارده، سیر رنده شده، نمک و فلفل، ماست و آبلیمو را اضافه کنید و خوب مخلوط کرده و در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با جعفری خرد شده و برش‌های گوجه تزئین کنید.

(چاردیواری، ضمیمه دوشنبه روزنامه جم جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها