آموزش تهیه یک چاشنی غذایی پرخاصیت در خانه

طرز تهیه زیتون پرورده

آموزش آشپزی: طرز تهیه چاشنی بادمجان

مواد لازم- بادمجان: ۶ تا ۷ عدد، روغن زیتون: به میزان لازم، ارده: نصف لیوان، آبلیمو: ۴ قاشق غذا‌خوری، سیر: یک بوته، ماست ۱/۵ لیوان، ‌ نمک و فلفل سفید: به میزان لازم، جعفری خرد شده و گوجه‌فرنگی برای تزئین: به میزان لازم.
کد خبر: ۷۴۹۶۰۹
آموزش آشپزی: طرز تهیه چاشنی بادمجان

جام جم سرا:

طرز تهیه:

بادمجان‌ها را کبابی کنید و پس از سرد شدن آنها را پوست بگیرید و له کنید. بهتر است آن را در مخلوط‌کن بریزید. پس از آن روغن زیتون، ارده، سیر رنده شده، نمک و فلفل، ماست و آبلیمو را اضافه کنید و خوب مخلوط کرده و در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با جعفری خرد شده و برش‌های گوجه تزئین کنید.

(چاردیواری، ضمیمه دوشنبه روزنامه جم جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها