آموزش آشپزی / خورش باقالی یا باقالی قاتوق

خورش باقالی یا باقالی قاتوق یکی از غذاهای سنتی و معروف و بسیار خوشمزه گیلانی است که از غذاهای معروف این استان است. این غذا را هم با برنج میخورند هم با نان که در هردو صورت بسیار خوشمزه و لذیذ است. معمولا گیلانی ها همراه این غذای بسیار لذیذ ترشی هفت بیجار ، ماهی شور ، ماست و یا خیار و درار میخورند.
کد خبر: ۷۶۰۸۵۴
آموزش آشپزی / خورش باقالی یا باقالی قاتوق

مواد لازم برای تهیه خورش باقالی قاتوق:
باقالی محلی: 1 کیلو ،
شویدخشک: دو قاشق غذا خوری،
تخم مرغ: 2 عدد،
روغن یا کره: 250 گرم،
آب: 1 الی 2 لیوان آب جوشیده سرد،
سیر خرد شده: 4 الی 5 حبه،
نمک و فلفل و زردچوبه: هریک به میزان لازم.

طرز تهیه:

اول کره را در ماهیتابه می اندازیم سپس باقالی و شوید را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم به قدری که از خامی درآید بعد از آن زردچوبه را اضافه می کنیم و بلافاصله دو لیوان آب جوشیده سرد شده به آن اضافه می کنیم تا کف نکند در این هنگام باید در ماهیتابه را بگذاریم و شعله را کم کنیم تا آرام پخته شود بعد از این که باقالی نرم شد زمانی است که باید آن را نمک زد و تخم مرغ را به صورت درسته اضافه کنیم.

البته گیلانی ها این خورش و برخی خورش های دیگر محلی را در نوعی ظرف به نام « گَمِج​» درست می کنند.

منبع: شبکه استانی مرکز گیلان

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها