آموزش آشپزی / کباب چوبی فیله مرغ

مواد اولیه کباب چوبی فیله مرغ : فیله مرغ بدون استخوان: 1 کیلوگرم ، سیخ کباب چوبی: به میزان لازم، سس باربیکیو: 1 لیوان، عسل: 3 قاشق غذاخوری، سس سویا: به میزان لازم، تخم گشنیز: 50 گرم، کنجد خام: 250 گرم ، زیره سبز: 30 گرم، پودر سیر و گشنیز: 30 گرم.
کد خبر: ۷۶۱۲۳۷
آموزش آشپزی / کباب چوبی فیله مرغ

طرز تهیه کباب چوبی فیله مرغ :
کباب چوبی، اما به جای گوشت از مرغ استفاده کنید که می‌شود همان جوجه‌کباب چوبی . ابتدا سینه مرغ را به ابعاد 4×3 خرد می‌کنیم. خامه، روغن مایع، نمک و زعفران را با هم مخلوط کرده و تکه‌های مرغ را داخل این مواد به مدت پنج تا شش ساعت می‌خوابانیم. سیخ‌های چوبی را کمی چرب می‌کنیم و تکه‌های مرغ را به سیخ می‌کشیم. تابه را روی حرارت گذاشته زمانی که داغ شد کمی آن را چرب کرده و سیخ‌ها را با فاصله در تابه می‌چینیم و با حرارت بالا می‌پزیم تا آب نیندازد. کره و آبلیموترش را مخلوط کرده و روی حرارت گرم می‌کنیم و این مایه را روی سیخ‌ها می‌ریزیم و کباب‌های داغ را همراه با چلو یا کته سرو می‌نماییم.
این کباب را کباب چوبی مدیترانه ای نیز می نامند.

منبع: شبکه استانی مرکز خوزستان

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها