آموزش آشپزی / پیراشکی مربایی

مواد لازم برای پخت پیراشکی مربایی: تخم مرغ هم زده شده: 2 عدد، شیر پرچرب: 170 گرم ، مخمر خشک: 2 قاشق چایخوری، شکر دانه ریز: 70 گرم، کره: 70 گرم، نمک: نصف قاشق چایخوری، شکر برای روی پیراشکی: به میزان لازم، آرد سفید: 400 گرم (تا خمیر لطیفی بدست بیاد)، روغن مایع برای سرخ کردن: به میزان لازم، مربای میانی پیراشکی: به میزان لازم. مواد لازم برای مربای میانی پیراشکی: شکر: 1 پیمانه، آرد: ¾ پیمانه ، شیر: 1 و ½ پیمانه ، وانیل: ½ قاشق چایخوری ،کره: 50 گرم.
کد خبر: ۷۶۴۱۸۴

آموزش آشپزی / پیراشکی مربایی

طریقه پخت پیراشکی مربایی:
درابتدا آرد ، شکر ، کره ، مخمر و تخم مرغ را درون یک ظرف ریخته و کمی هم میزنیم سپس شیر را به آن می افزاییم . پس از اینکه خمیر کمی به خود شکل گرفت با افزودن آرد خمیر را با دست ورز می دهیم . وقتی خمیر را خوب ورز دادید در یک کاسه گذاشته و روی آن را با حوله مرطوب بپوشانید و یک ساعت و نیم به آن استراحت بدهید .بعد از این مدت با وردنه خمیر رو باز کنید و با یک قالب گرد خمیر را قالب بزنید یا به اندازه یک نارنگی در دستتان گرد و بعد صافش کنید . با استفاده از قالب خمیر را از روی تخته جدا کرده و خمیر پیراشکی های آماده را درون قابلمه روی گاز با روغن فراوان داغ با حرارت متوسط بی اندازید تا سرخ شده و پف کنند. بعد از سرخ شدن روی توری سیمی یا صافی یا دستمال کاغذی ضخیم بگذارید تا روغن اضافه اش گرفته شود و پیراشکی ها را بعد از خنک شدن از کنارش برش بزنید و درون آن را با مربای میانی پر کنید.برای تهیه مربای میانی پیراشکی: شکر ، آرد و شیر را روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. بعد کره را اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا کره با مواد مخلوط شود. بعد از روی حرارت بردارید و وانیل را اضافه کنید.

منبع: شبکه استانی مرکز خوزستان

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی گوشت

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها