فوت و فن‌های یک میگو پلوی خوش عطر و طعم

طعم یک پلوی مخلوط دریایی

آموزش آشپزی / میگو پلو با گردو و نخود فرنگی

مواد لازم جهت تهیه میگو پلو با گردو و نخود فرنگی: برنج: 4 پیمانه، هویج: 1 عدد، نخود فرنگی: 1 پیمانه، گردو: دوسوم پیمانه، پیاز: 1 عدد، کشمش: دو سوم پیمانه، میگو: 150 گرم، زعفران، روغن، نمک، زردچوبه و فلفل: هر یک به میزان لازم.
کد خبر: ۷۶۷۵۱۸
آموزش آشپزی / میگو پلو با گردو و نخود فرنگی

طرز تهیه:
ابتدا برنج را به صورت آبکش شده در می آوریم. روغن را در ماهیتابه ریخته و پیازها را در آن سرخ می کنیم. هویج، مغزدانه ها، ادویه، میگو، زعفران و نخود فرنگی را اضافه می کنیم و به مدت 3 دقیقه اجازه می دهیم تا کاملا با هم مخلوط و تفت داده شوند. برای ته دیگ پلو می توانیم از سیب زمینی و جعفری هم استفاده کنیم. وقتی مواد ته دیگ را گذاشتیم یک لایه برنج و از مواد مخلوط شده به پلو اضافه می کنیم و به این صورت تا پایان کار لایه لایه از برنج و مواد را روی هم می ریزیم. سپس در قابلمه را بسته و حرارت را روی شعله متوسط به مدت 20 دقیقه می گذاریم تا کاملا پلو آماده سرو شود.

منبع: شبکه استانی مرکز لرستان

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها