آموزش آشپزی / نان اسفناج آفتابگردان

مواد لازم برای خمیر: آرد سفید: 4 پیمانه، روغن مایع: نصف پیمانه، ماست: نصف پیمانه، خمیر ترش: 1 قاشق مربا خوری، نمک: 1 قاشق چای خوری، آب ولرم: به میزان لازم. مواد میانی: اسفناج: 750 گرم، قارچ: 300 گرم، پنیر پیتزا: 250 گرم، پیاز متوسط: 1 عدد، زرده تخم مرغ: 1 عدد، روغن مایع: 2 قاشق غذا خوری، زعفران - کنجد و سیاه دانه: هر یک به میزان لازم.
کد خبر: ۷۷۲۸۹۶
آموزش آشپزی / نان اسفناج آفتابگردان

طرز تهیه:
ابتدا آرد را در ظرف ریخته، نمک و خمیر ترش فوری را به آن اضافه کرده، با هم مخلوط می کنیم. در وسط آرد حفره ای ایجاد کرده و درون آن ماست و روغن ریخته کم کم آب ولرم رابه آن اضافه می کنیم و خمیر را ورز می دهیم. سپس آن را 100 مرتبه روی میز می زنیم تا خمیر ور بیاید و مدت نیم ساعت به آن استراحت می دهیم. خمیر را با وردنه باز می کنیم، ظرف گردی را روی خمیر قرار می دهیم و با کارد اطراف آن را می بریم.کف ظرف راچرب کرده و خمیر را درون آن می گذاریم. برای تهیه مواد میانی، پیاز را خرد کرده و با روغن تفت می دهیم. بعد اسفناج، قارچ و پنیر پیتزا را اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم. از مواد میانی وسط خمیر ریخته و کمی خمیر پیتزا روی آن می ریزیم و کناره های خمیر را با مواد میانی اسفناج می پوشانیم و خمیر پیتزا روی آن می ریزیم. خمیر دوم را روی آن گذاشته و کناره ها را به هم می چسبانیم .سپس با چاقو برش داده و پیچ می دهیم و زرده تخم مرغ و زغفران را با هم مخلوط کرده و با برس روی آن می کشیم و وسط آن کنجد و سیاه دانه می زنیم. سینی نان اسفناج آفتابگردان را در فر 175 درجه قرار می دهیم. پس از 40 دقیقه نان اسفناج آفتابگردان خوشمزه ما آماده است.

منبع: شبکه استانی مرکز فارس

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها