مواد لازم:
سوسیس کوچک ۴۵۰ گرم
کالباس گوشت ۴۵۰ گرم
شکر قهوه ای ۱ پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا فر را از قبل گرم روی ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) گرم کنید.
یک عدد سوسیس را روی یک ورقه کالباس قرار دهید و آن را بصورت رول بپیچید هر یک از آنها را با خلال دندان سفت کنید.
سوسیسهای آماده شده را در ظرف مخصوص فر قرار دهید و بر روی آنها شکر قهوهای بریزید و در فر بگذارید تا رنگ آن طلایی و شکر آب شود.
رول کالباس را از فر خارج نموده و در ظرف مناسب بچینید.
>> آشپزی نت
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح شد
دکتر امیدعلی مسعودی، استاد ارتباطات در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد
گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با علیرضا نصیری، قهرمان جوانان جهان
سفیر سابق ایران در پاکستان در گفتوگو با «جامجم» تشریح کرد