آموزش آشپزی / کوکوی عدس

کوکوی عدس غذایی است مناسب افرادی که به گیاهخواری علاقه داشته و در عین حال غذایی کم هزینه بوده و طرز تهیه آن آسان است.
کد خبر: ۷۳۳۶۲۵
آموزش آشپزی / کوکوی عدس

مواد لازم برای تهیه کوکوی عدس :

عدس: نصف لیوان،

فلفل دلمه ای: یک نصفه،

پیاز: یک عدد،

تخم مرغ: ۲ عدد،

پنیر صبحانه: ۵۰ گرم،

پودر آویشن: یک قاشق چایخوری،

فلفل٬ نمک و زردچوبه: به مقدار لازم،

روغن: به مقدار کافی.

طرز تهیه : عدس رو سه تا چهار ساعت یا بیشتر خیس می کنیم. سپس عدس را با کمی آب تا اندازه ای که روی عدس بیاید و کمی روغن می گذاریم بپزد. اواخر پخت هم نمک اضافه می کنیم. عدس را با گوشت کوب کمی له می کنیم و منتظر می مانیم کمی سرد بشود. پیاز را رنده می کنیم. عدس ، پیاز رنده شده، تخم مرغ ها ، فلفل دلمه ای ریز خرد شده ، پنیر ریز خرد شده و ادویه ها مخلوط می کنیم. کمی روغن داخل ماهیتابه نچسب می ریزیم . بعد از اینکه روغن داغ شد با قاشق از مواد آماده شده کوکو را درماهیتابه را می ریزیم. وقتی کوکو خودش را گرفت و یک طرفش سرخ شد آن را بر می گردانیم تا طرف دیگرش هم سرخ شود. غذا آماده است.

منبع:وب سایت صدا و سیمای مرکز استان همدان

newsQrCode
برچسب ها: کوکو عدس آشپزی
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها