آموزش آشپزی

طرز تهیه پیش‌غذای ژامبون و سیب‌زمینی

مواد لازم- سیب‌زمینی پخته و رنده شده: ۵۰۰ گرم- ژامبون: ۲ تا ۳ ورقه- سیر: ۳ حبه- فلفل تند: یک عدد- تخم‌مرغ: یک عدد- روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری- ریحان و پیازچه خرد شده: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری- نمک: به میزان لازم- پودر سوخاری: به میزان لازم، شیر: نصف فنجان- تخم‌مرغ: ۲ عدد- روغن: به میزان لازم.
کد خبر: ۷۴۴۸۹۳
طرز تهیه پیش‌غذای ژامبون و سیب‌زمینی

طرز تهیه: ژامبون‌ها را ریز خرد کنید. سیر و فلفل را هم ریز کرده و با روغن زیتون تفت دهید. ژامبون را اضافه کرده و مخلوط کنید. سیب‌زمینی‌های رنده شده را با مواد تفت داده شده و یک عدد تخم‌مرغ و پیازچه و ریحان خرد شده و نمک مخلوط کرده و کمی ورز دهید. 2 عدد تخم‌مرغ را در ظرفی بشکنید و با شیر مخلوط کنید. مواد را به صورت گردو در دست فرم داده و بعد از خنک شدن در مایه تخم‌مرغ و شیر بزنید و بعد در پودر سوخاری بغلتانید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید سپس در روغن فراوان سرخ کنید و در ظرف مناسبی بگذارید و با چند عدد زیتون و پیازچه تزئین کرده و با سس تند میل کنید.

چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
رأی معنادار لبنانی‌ها

در گفت‌و‌گوی اختصاصی روزنامه «جام‌جم» با دو تن از اعضای بلندپایه جنبش امل و حزب‌الله لبنان بررسی شد

رأی معنادار لبنانی‌ها

در رستوران انتخاب شدم

علی‌امین حسنی، بازیگر نقش بهروز در سریال پایتخت در گفت‌وگو با «جام‌جم» از خاطرات حضورش در این سریال می‌گوید

در رستوران انتخاب شدم

نیازمندی ها