طرز تهیه:
بلغور را با آب می گذاریم تا کاملا پخته شود. در این فاصله قرصهای عصاره گوشت را به آن اضافه می کنیم. البته می توانیم از آب گوشت هم استفاده کنیم. لپه را به صورت پخته شده در می آریم و به آن اضافه می کنیم تا مخلوط شود. پیاز داغ و سیر را همراه با سبزی به آش اضافه می کنیم. وقتی کاملا جا افتاد سرکه سیر یا سرکه انگور را به آن اضافه می کنیم تا طعم بهتری به آش بدهد.
منبع: شبکه استانی مرکز لرستان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با گردآورنده کتاب «قصه جریحهدار شد» مطرح شد
ناصر ابراهیمی در گفت و گو با جام جم آنلاین؛
گفتوگو با محمد خیراندیش در حاشیه اختتامیه جشنواره بینالمللی فیلم ۱۰۰
رئیس مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی از تولید یک برنامه نخبگانی میگوید