طرز تهیه:
گوشت مرغ یا بوقلمون را با عدس و پیاز در یک قابلمه مناسب بریزید و پنج لیوان آب روی آن ریخته و روی حرارت بگذارید تا بپزد. بعد برنج و نمک و فلفل را اضافه کنید و در انتها کشک را درون آش بریزید و بگذارید بجوشد و قوام بیاید. سپس گوشت را از آش در آورید و از استخوان جدا کنید و دوباره به قابلمه برگردانید. نمک آن را اندازه کنید و در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با سیر داغ و نعنا داغ و پیاز داغ تزئین و این آش خوشمزه و خوشرنگ را همراه اعضای خانواده نوش جان کنید. (جام جم سرا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تیم بسکتبال زنان استقلال پس از چند دهه برای حضور در لیگ برتر آماده میشود
سوسن اصلانی، نوازنده پیشکسوت سنتور در گفتوگو با «جامجم»:
در گفتوگو با مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی مطرح شد