آموزش آشپزی / آش شله قلم کار

مواد لازم برای تهیه ی آش شله قلم کار: گوشت گردن: 1 کیلوگرم، برنج: 1 پیمانه، گندم پوست کنده: 2 پیمانه، پیاز داغ: 3 پیمانه، سبزی آش: 1پیمانه و نیم، حبوبات (نخود – عدس – لوبیا سفید – لوبیا چیتی – لوبیا قرمز – لوبیا چشم بلبلی – ماش ): هریک نصف پیمانه، آرد: 2 پیمانه، نمک – فلفل – زردچوبه و روغن: هر یک به میزان لازم، نعناع داغ و کشک برای تزیین: به اندازه لازم.
کد خبر: ۷۷۳۲۷۷
آموزش آشپزی / آش شله قلم کار

طرز تهیه آش شله قلم کار:
ابتدا گوشت گردن را با پیاز، زردچوبه، فلفل و ادویه می پزیم. سپس گوشت پخته شده را ریش ریش می کنیم. حبوبات را از شب قبل خیس کرده و آنها را جداجدا می پزیم و با گوشت کوب برقی یا چرخ گوشت کمی با هم مخلوط می کنیم. برنج و سبزی را درون قابلمه ریخته و به مدت 1 ساعت اجازه می دهیم تا بپزد و لعاب بدهد. سپس حبوبات را اضافه می کنیم. در اواسط کار پیاز داغ را به آش می افزاییم. آش حدود 2 ساعت باید با شعله کم مرتب هم زده شود تا آش ته نگیرد. پس از 2 ساعت گوشت گردن را اضافه می کنیم که به مدت 1 ساعت باید با حرارت کم بپزد. آب گوشت را صاف کرده و به آش اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا آش جا بیفتد. سپس آش شله قلم کار را با نعنا داغ، کشک و پیاز داغ تزیین می کنیم.

منبع: شبکه استانی مرکز فارس

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها