طرز تهیه شیرینی نوروزی:
ابتدا کره را به دمای محیط می رسانیم سپس تخم مرغ را با چنگال هم زده و با پودر قند و کره مخلوط می کنیم و با هم زن تا حدی که مواد یک دست شوند آنها را هم می زنیم و آرد الک شده را به آن اضافه می کنیم. خمیر را با دست ورز داده و یک ساعت به آن استراحت می دهیم. خمیر را درون قالب پهن کرده و کف قالب را نازک و دیواره را ضخیم تر می گیریم. زمانی که قالب ها را زدیم داخل فر با حرارت 180 درجه قرار می دهیم. پس از 7 دقیقه پایه شیرینی آماده است. برای مواد میانی مقداری خامه قنادی و کره را با هم مخلوط می کنیم و زمانی که یک دست شد، خلال بادام به آن اضافه می کنیم. سپس مواد میانی را درون قالب گذاشته و 5 دقیقه آن را تا حدی که بادام ها برشته شود در گریل فر قرار می دهیم.
منبع: شبکه استانی مرکز فارس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر حسن سبحانی، استاد دانشگاه تهران در گفتوگو با روزنامه«جامجم» مطرح کرد
عضو شورای خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتوگو با «جام جم» مطرح کرد
در گفتوگو با گردآورنده کتاب «قصه جریحهدار شد» مطرح شد