طرز تهیه:
برای تهیه مواد زیرین ابتدا کره را به دمای محیط می رسانیم، زرده تخم مرغ و 2 قاشق شیر را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم. سپس به آن پودر قند اضافه کرده و هم می زنیم. نصف پودر دارچین را به این مواد اضافه می کنیم و کمی نمک هم به آرد می زنیم. آرد را روی مواد ریخته و هم می زنیم. سپس خمیر آماده شده را به شکل مستطیل و به قطر 1 سانتیمتر درون سینی قرار می دهیم. سفیده تخم مرغ را با هم زن می زنیم و کم کم پودر قند را به آن اضافه می کنیم تا به حالت پفکی در بیاید. سپس دارچین را اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم. پودر بادام و گردو را به مواد رویه اضافه کرده و مواد را با هم یک دست می کنیم. مقداری از سس شکلات را روی خمیر ریخته و سپس مواد رویه را روی این شیرینی می ریزیم. شیرینی را در دمای 180 درجه و در وسط فر به مدت 15 تا 22 دقیقه قرار می دهیم. پس از اینکه شیرینی بادام و گردو خنک شد آن را به شکل مورد نظر برش می دهیم.
منبع: شبکه استانی مرکز فارس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان