آموزش آشپزی / دسر پاناکوتا

تهیه دسر پاناکوتا که بسیار خوشمزه است کار آسانی بوده و می تواند دسر مناسبی برای مهمانی و حتی سفره خانوادگی باشد. در این برنامه آشپزی تهیه این دسر آموزش داده می شود.
کد خبر: ۷۴۳۱۹۹
آموزش آشپزی /  دسر پاناکوتا

مواد لازم جهت تهیه دسر پاناکوتا:

شکر: یک پیمانه،

خامه: یک پاکت،

شیر: یک لیوان بزرگ،

شربت آلبالو: به مقدار لازم،

ورق ژلاتین: 3 یا 4 عدد،

وانیل: نصف قاشق چای خوری.

طرز تهیه: شیر و شکر را در ظرفی میریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم و ورق ژلاتینی را دونیم کرده و بعد آن را داخل آب سرد قرار می دهیم تا یک مقدار حالت ژله ای پیدا کند. بعد از اینکه شیر و شکر گرم شدند، خامه، وانیل، شربت آلبالو و ژلاتین را اضافه می کنیم و در نهایت داخل قالب میریزیم و بعد از خنک شدن در یخچال می گذاریم.

منبع: شبکه استانی لرستان

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها