طرز تهیه مربای خرمالو:
ابتدا خرمالوهای رسیده را از پوست جدا می کنیم. سیب را پوست کنده و رنده می کنیم. سیب رنده شده را درون ظرف لعابی می ریزیم و شکر را به آن اضافه کرده و سپس گلاب را روی آن ها می ریزیم و می گذاریم تا حدی بجوشد که قوام بیاید. بعد از این که به جوش آمد حرارت را کم کرده و کف روی مربا را حتما می گیریم، چون باعث تلخی و کدرشدن مربا می شود. سپس خرمالو را به آن اضافه می کنیم و در حدود 5 دقیقه اجازه می دهیم تا خرمالو بجوشد تا به اصطلاح در مربا جا بیفتد. در مرحله آخر آبلیمو و هل سبز نیم کوب را به آن اضافه می کنیم. بعد از اضافه کردن هل، مربا را سریع از روی حرارت بر می داریم، در آن را می گذاریم و یک شب تا صبح اجازه می دهیم بماند و سپس مرباها را درون شیشه ریخته و در یخچال نگهداری می کنیم.
منبع: شبکه استانی فارس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
با مسعود کاویانی، درباره تاریخچه، روند شکلگیری و افقهای پیش روی رادیو معارف گفتوگو کردیم
گپوگفت «جامجم» با چند هنرمند رادیویی در آغاز سال جدید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با حجتالاسلام مصباحی مقدم دکتر پیغامی و دکتر صمصامی مطرح شد