طرز تهیه املت جو پرک:
جو پرک را درون شیر ریخته و می گذاریم 10 دقیقه بماند. گوشت مرغ را در ظرف ریخته و تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم. ادویه می زنیم و مواد را با هم مخلوط می کنیم. جعفری، پیاز، قارچ، هویج و پیازچه را اضافه می کنیم. جو و شیر را درون مواد می ریزیم. روغن را در ماهیتابه ریخته و مواد املت را درون آن می ریزیم. وقتی یک طرف آن سرخ شد طرف دیگر را سرخ می کنیم و املت جو پرک ما آماده است.
منبع: شبکه استانی مرکز فارس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گلستان جعفریان معتقد است نقش زنان در جنگ و مقاومت هنوز به اندازه کافی در ادبیات دیده نشده است
نضال حماده، پژوهشگر لبنانی جبهه مقاومت و نویسنده کتاب «سقوط دمشق» در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
امیررضا واعظی آشتیانی در گفت و گو با جام جم آنلاین ؛
در گفتوگوی اختصاصی روزنامه «جامجم» با عضو شورای سیاسی جنبش امل و نماینده پارلمان لبنان عنوان شد