طرز تهیه:
ابتدا نصف لیوان نشاسته را با آب سرد درون ظرفی ریخته، چنگ زده و از الک رد می کنیم. سپس دو لیوان شکر و روغن مایع را درون آن ریخته، روی حرارت گذاشته و حدود 15 دقیقه هم می زنیم. گلاب، زعفران و هل سبز را به آن اضافه کرده و 10 دقیقه دیگر روی حرارت آن را هم می زنیم. آرد راد اخل ظرف ریخته و چهارمغز را به آرد اضافه می کنیم و حدود 10 دقیقه تفت می دهیم،سپس از الک رد می کنیم و اواخر پخت مغزها را به مسقطی اضافه می کنیم. سپس در ظرف مخصوص ریخته و در یخچال قرار می دهیم.پس از دو ساعت مسقطی چهار مغز خوشمزه ما آماده است و آن را به صورت لوزی برش می دهیم.
منبع: شبکه استانی مرکز فارس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گلستان جعفریان معتقد است نقش زنان در جنگ و مقاومت هنوز به اندازه کافی در ادبیات دیده نشده است
نضال حماده، پژوهشگر لبنانی جبهه مقاومت و نویسنده کتاب «سقوط دمشق» در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
امیررضا واعظی آشتیانی در گفت و گو با جام جم آنلاین ؛
در گفتوگوی اختصاصی روزنامه «جامجم» با عضو شورای سیاسی جنبش امل و نماینده پارلمان لبنان عنوان شد