آموزش آشپزی / کوفته با زرشک

مواد لازم کوفته با زرشک: سبزی معطر: 2 تا 3 قاشق غذاخوری، زرشک: 2 قاشق غذاخوری، آرد سوخاری: 3 تا 4 قاشق غذاخوری، گوشت چرخ شده: 250 گرم، برنج: یک و نیم لیوان.
کد خبر: ۷۷۱۲۱۴
آموزش آشپزی / کوفته با زرشک

طرز تهیه:
مقداری روغن در تابه ریخته پیاز را اضافه کرده تا کاملا تفت بخورد. سپس گوشت چرخ شده را اضافه می کنیم سپس سبزی معطر، فلفل سیاه، زردچوبه، رب گوجه و زرشک را داخل مواد می ریزیم و به هم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند. نمک را به میزان لازم اضافه کرده و در مرحله آخر آب را به آن اضافه می کنیم تا سس کاملا آماده شود. برنج را در ظرفی ریخته و تخم مرغ، زردچوبه، فلفل و مقداری نمک در آن ریخته و آن را ورز می دهیم. برنج آماده شده را کمی پهن می کنیم و از مواد گوشت داخل آن می ریزیم و تقریبا به صورت کوکو گرد می کنیم و در آرد سوخاری می زنیم و در نهایت آن را در روغن تفت داده و با لیمو و سبزی تزئین می کنیم.

منبع: شبکه استانی مرکز لرستان

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها