طرز تهیه:
مقداری روغن در تابه ریخته پیاز را اضافه کرده تا کاملا تفت بخورد. سپس گوشت چرخ شده را اضافه می کنیم سپس سبزی معطر، فلفل سیاه، زردچوبه، رب گوجه و زرشک را داخل مواد می ریزیم و به هم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند. نمک را به میزان لازم اضافه کرده و در مرحله آخر آب را به آن اضافه می کنیم تا سس کاملا آماده شود. برنج را در ظرفی ریخته و تخم مرغ، زردچوبه، فلفل و مقداری نمک در آن ریخته و آن را ورز می دهیم. برنج آماده شده را کمی پهن می کنیم و از مواد گوشت داخل آن می ریزیم و تقریبا به صورت کوکو گرد می کنیم و در آرد سوخاری می زنیم و در نهایت آن را در روغن تفت داده و با لیمو و سبزی تزئین می کنیم.
منبع: شبکه استانی مرکز لرستان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان