
طرز تهیه:
شیر را داخل ظرفی ریخته، نشاسته، شکر و وانیل را اضافه کرده سپس روی اجاق گاز می گذاریم و آرام آرام هم می زنیم. از طرفی سفیده و زرده را در دو ظرف جداگانه می ریزیم و آنها را کاملا با همزن مخلوط می کنیم. بعد از آماده شدن زرده را به مواد داخل ظرف روی گاز اضافه کرده و بعد از خنک شدن خامه و سفیده را اضافه می کنیم. مواد آماده شده را داخل ظرفی ریخته و در یخچال می گذاریم. بعد از خنک شدن دسر مورد نظر آماده سرو است.
منبع: شبکه استانی مرکز لرستان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت و گو با بهزاد داداش زاده بازیکن سابق پرسپولیس و تیم ملی
مدیرعامل «بنیاد ملی پویانمایی» معتقد است فرهنگ «تولید مشترک» و توزیع مسئولیتها تنها راه توسعه بینالمللی است
فریدون جنیدی معتقد است: یادگار فردوسی اثری عمیق است که نباید به شکل سطحی به آن نگاه کرد