آموزش آشپزی / ته چین ماهی

مواد لازم جهت تهیه ته چین ماهی: ماهی قزل آلا: یک عدد، گشنیز: 2 قاشق سوپخوری، شنبلیله: 2 قاشق سوپخوری، نعناع: 2 قاشق سوپخوری، ترخون: 2 قاشق سوپخوری، رب انار: 1 قاشق سوپخوری، پیاز: 1 عدد، گردو خرد شده: 2 قاشق سوپخوری، زعفران: 3 قاشق سوپخوری، آرد: به میزان لازم، نمک وفلفل: به میزان لازم ، روغن سبزی پلویی: به میزان لازم.
کد خبر: ۷۸۰۰۹۳

آموزش آشپزی /  ته چین ماهی

طرز تهیه:
ابتدا مواد داخل شکم ماهی راتفت می دهیم. پیاز را تفت داده اما نمی گذاریم که طلایی شود در حدی که شفاف و نرم شد کافی است. سپس سبزی را اضافه کرده و تفت می دهیم و بعد گردو را می افزاییم، نمک و فلفل را هم اضافه می کنیم و رب انار را می افزاییم. داخل شکم ماهی را با نمک وفلفل و زعفران دم کرده مزه دار می کنیم . بعد ماهی را در زعفران و سپس در آرد می غلطانیم و با موادی که آماده کرده ایم داخل شکم ماهی پر می کنیم. هر دو طرف ماهی را کاملا تفت می دهیم و بعد که هر دو طرف ماهی طلایی شد قالب یا ظرف مورد نظر را چرب کرده و ماهی را داخل آن می گذاریم. سپس سبزی پلویی را روی ماهی ریخته و فشرده می کنیم و سیر تازه را هم لابه لای سبزی پلو می گذاریم .مقداری زعفران را روی آن می ریزیم و روی حرارت کم می گذاریم تا آماده شود.

منبع: شبکه استانی مرکز همدان

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها