به گزارش جام جم آنلاین ، این استان با 16هزار و 421 کیلومترمربع وسعت ، معادل یک درصد از کل وسعت ایران، بیست و دومین استان کشور ازنظر مساحت است . چهارمحال و بختیاری از جمله مناطق کوهستانی فلات مرکزی ایران است که از شمال و شرق به استان اصفهان، از غرب به خوزستان، از جنوب به کهگیلویه و بویراحمد و از شمال غربی به استان لرستان می رسد. زبانهای بختیاری، فارسی، ترکی و ارمنی در میان ساکنان این استان رایج است.
چهارمحال و بختیاری سرچشمه رودخانههای دایمی جنوب غربی و مرکزی ایران یعنی کارون، زایندهرود و دز است . جنگلهای بلوط، زالزالک و برخی دیگر از گیاهان پهنبرگ و نیز آبشارها، غارها، چشمهسارهای با آب فراوان، مناطق حفاظتشده، گردشگاهها و گردابها از دیگر عوامل طبیعی و اکو توریسم استان است.
این استان با دارا بودن بیش از 250 جاذبه شناختهشده طبیعی تاریخی و مذهبی از مهمترین مناطق کشور برای جذب گردشگر به شمارمی رود.
ایام نوروز فرصت خوبی است تا به این استان کهن و تاریخی که در جایجای آن طبیعت زیبا و آثار تاریخی رخ نشان میدهد، سفر کرد.
تالاب های بین المللی چغاخور و گندمان ، چشمه های دیمه ف مولا و سرداب ، دشت لاله های واژگون ، مناطق حفاظت شده تنگ صیاد ، هلن و شیدا ، آبشارهای آتشگاه ، زردلیمه ، تونل کوهرنگ ، دره عشق ، گردشگاه های سیاسرد و پل تاریخی زمان خان ، قلعه های تاریخی چالشتر و دزک ،همچنین 14 موزه باستان شناسی ، مردم شناسی ، کار و زندگی ، آب و سنگ از جمله مناطق دیدنی این استان است.
منبع: خبرگزاری صداوسیما
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد