سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین هوشنگ کامکار (سرپرست گروه کامکارها) در ابتدای این نشست گفت: فستیوالی که شکل گرفته؛ واقعهای بسیار مهم است و باید به فال نیک بگیریم. من امیدوارم این فستیوال تداوم داشته باشد و چنین اتفاقی که بعد از انقلاب خیلی کم به وقوع پیوسته بیش از این دیده شود.
او با ابراز خوشحالی از اینکه هنرمندان به مسئولیتهای اجتماعیشان هم میپردازند، گفت: خوشبختانه در این فستیوال محک هم وارد شده و فعالیتهای انساندوستانهای نیز در این فستیوال دیده میشود.
سرپرست گروه کامکارها درباره برنامه گروه در فستیوال بارانا توضیح داد: برنامه کامکارها از دو بخش تشکیل میشود که یک قسمت آن موسیقی فارسی و یک قسمت دیگر آن موسیقی کردی است.
کیخسرو پورناظری در ادامه این نشست گفت: خوشحالم هنوز هنرمندانی هستند که دلشان برای این آب و خاک میتپد و این فستیوال را تشکیل دادند.
او درباره برنامه اجرای خود به همراه گروهشان توضیح داد: طبق برنامهریزی انجام شده کنسرت ما از سه بخش تشکیل شده است. در بخش اول تکنوازی من به همراه سازهای ضربی، بخش دوم سه نوازی به همراه طهمورث پورناظری و سهراب پورناظری را خواهیم داشت و در بخش پایانی ساختههای من به همراه گروه شمس اجرا میشود.
شهرداد روحانی از دیگر هنرمندان حاضر در این فستیوال ضمن ابراز خوشحالی از همکاری با سایر اساتید حاضر در جشنواره درباره برنامه اجرایی خود گفت: در اجرای من یک کوئین تت زهی به سرپرستی امیر باورچی در کنار ساز هارت و دو ساز کوبهای قطعات را اجرا میکند.
نماینده خیریه محک در ادامه این نشست گفت: تک تک اساتیدی که امروز اینجا هستند حرکتهای زیبای انساندوستانهای را برای محک انجام دادند و با ظرفیتهایی فرهنگی که داشتند توانستند ظرفیتهای یک نهاد اجتماعی خیریه را بروز دهد و پیام عشق و دوستی را به جهان منتقل کنند.
او همچنین از راهاندازی بیمارستان تازه محک خبر داد و گفت: موسسه محک در طرح توسعه خودش به زودی بیمارستانی را راهاندازی میکند که یک گالری و یک سالن آمفیتئاتر خواهد داشت و تا 600 نفر ظرفیت دارد. فکر میکنم اگر این جمع سالن آمفیتئاتر جدید محک را افتتاح کند افتخار بزرگی خواهد بود.
آیین کشیشی که به عنوان نماینده گروه کامنت در این نشست حاضر شده بود، گفت: خوشحالیم که یک فستیوال خصوصی کارش را آغاز کرده و میتواند در زمانهای مختلف برگزار شود و این اتفاق خوبی که تمام ظرفیتهای اجرا مختص فستیوال موسیقی فجر نباشد.
او ادامه داد: خوشبختانه امکان این فراهم شده که گروههای جوانی مثل ما در کنار اساتید موسیقی به اجرا بپردازند و یک اتفاق مثبتی که در اجرای مشترک گروه ما و داماهی میافتد اجرای قطعه مردن مردانه است که قرار است برای اولین بار این قطعه را با یکدیگر اجرا کنیم.
امید نعمتی نیز در این نشست به عنوان نماینده گروه پالت حاضر شده بود. او گفت: بسیار مفتخریم در فستیوالی شرکت میکنیم که همواره برای اجرای اساتید حاضر در آن هیجان داشته است.
او ادامه داد: هنرمند آلمانی که در آلبوم شهر من بخند گروه ما را همراهی کرد؛ سالها پیش فستیوالی را در حیات خانه مادربزرگش با 17 مخاطب آغاز کرد. 5 سال بعد وقتی گروه ما به آن فستیوال دعوت شد با فستیوالی مواجه شدیم که 4 هزار مخاطب را از کل آلمان در یک روستا جمع کرده بود. من امیدوارم که فستیوال بارانا هم تداوم داشته باشد و به زودی به یکی از فستیوالهای مهم کشور تبدیل شود.
لوریس چکناواریان در ادامه این نشست خبری عنوان کرد: یادم میآید اولین فستیوال محک را در 10 شب برگزار کردیم که 5، 6 بار هم تکرار شد خوشحالم گروه کامکارها هم در آن فستیوال جشن 25 سالگی خود را برگزار کردند.
او ادامه داد: مهمترین و بهترین درمان برای هر مریضی در این دنیا هنر و موسیقی است و این اتفاق مثبتی است که این فستیوال توجهی به موسسه محک هم داشته است.
چکناواریان در ادامه درباره برنامههای خود برای کنسرتش گفت: در کنسرت من 18 لاوسانگ برای ارکستر تنظیم شده که پیشتر در فسیتوال محک با قطعاتی نظیر لیلی و مجنون، خسرو و شیرین و لیلی و فرهاد اجرا شد اما این بار قرار است با اشعار شاعران مختلفی اجرا شود که دکلمه آن برعهده خانم میترا حجار است.
طهمورث پورناظری که فسیتوال موسیقی بارانا را برگزار کرده در پایان این نشست گفت: خوشحالم بزرگانی که نه نیاز به کنسرت دارند نه به فسیتوال و هر کدام در منظومه خودشان خورشیدی هستند به این فستیوال آمدند و این امید بزرگی برای ماست تا این راه ادامه پیدا کند.
او افزود: قرار است 5 درصد از فروش بلیتهای اجراها به موسسه محک تعلق بگیرد که شاید مبلغ قابل توجهی از لحاظ مالی نباشد اما میتواند این پیام را بدهد که همه ما ز یک گوهر هستیم و این مسالهای است که از نظر معنوی ارزش دارد.
طبق برنامهریزیهای انجام شده نخستین فستیوال بارانا در کاخ نیاوران برگزار میشود و قرار است این فستیوال در سایر مکانهای فرهنگی کشور نیز ادامه پیدا کند که از اولین گزینههای آن برگزاری فسیتوال در بیستون است.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با سرپرست اداره کل روابطعمومی و امور بینالملل سازمان نظام پزشکی کشور مطرح شد
فرزاد آشوبی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد