۲ روش برای تهیۀ رولت سیب‌زمینی

رولت سیب‌زمینی را هم می‌توان به عنوان پیش‌غذا استفاده کرد و هم به عنوان غذا. در هر صورتی که دوست داشته باشید، دو راه نیز برای تهیۀ آن برای شما تدارک دیده‌ایم که در ادامه مطلب می‌توانید با طرز تهیه و مواد لازم هر دو روش آشنا شوید و پس از طبخ، از دست پخت خود لذت ببرید.
کد خبر: ۶۱۰۹۸۲

روش اول:

مـواد لازم:
سیب‌زمینی                                 یک کیلوگرم
فلفل دلمه‌ای رنگی برای تزیین         یک عدد
گوشت چرخ‌کرده                           ۱۵۰ گرم
پیاز متوسط                                  دو عدد
رب گوجه‌فرنگی                            یک قاشق غذاخوری
فلفل دلمه‌ای                               یک عدد
روغن، نمک، فلفل و زردچوبه          به میزان لازم

طرز تهیه:
* سیب‌زمینی‌ها را شسته و می‌پزیم، سپس آن‌ها را به صورت پوره درمی‌آوریم.
* پیازها را خلالی سرخ نموده و گوشت چرخ‌کرده را به آن اضافه می‌کنیم، بعد از این که گوشت آب انداخت، رب گوجه‌فرنگی را در تابه می‌ریزیم، فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد کرده و به مدت پنج دقیقه با بقیه مواد تفت می‌دهیم.
* در این مرحله پوره سیب‌زمینی را روی کاغذ روغنی به ابعاد 50—20 و به ضخامت نیم سانتی‌متر پهن می‌کنیم.
* روی سیب‌زمینی را یک لایه مخلوط گوشت می‌ریزیم به طوری که تمام سطح آن به یک اندازه پوشیده شود.
* از گوشه، کاغذ روغنی را گرفته و مانند رولت آن را می‌پیچیم و به مدت دو ساعت در یخچال می‌گذاریم تا خودش را بگیرد، سپس در یک تابه کمی روغن ریخته و رولت را به آرامی در آن گذاشته و سرخ می‌کنیم.
* می‌توانیم این رولت را با سس، ماست چکیده و فلفل دلمه‌ای تزیین کنیم.
* موقع پهن کردن سیب‌زمینی باید دستمان را با آب نیم گرم خیس کنیم تا سیب‌زمینی به دست نچسبد.

روش دوم:

مواد برای خمیر :
آرد                                              ۱ تا ۲ پیمانه
شیر ولرم                                     نصف لیوان+ نمک کمی
روغن مایع                                   ۵ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر                                  ۲ قاشق غذا خوری سر صاف
مواد برای داخل رولت:
گوشت چرخ کرده                             ۲۰۰ گرم
رب گوجه                                        ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و جوز هندی                   به مقدار کم
سیب زمین آب پز و نگینی خرد شده    ۱ پیمانه
قارچ و هویج پخته و فلفل دلمه‌ای         همگی به صورت نگینی و از هر کدام نصف پیمانه
طرز تهیه:
* ابتدا گوشت را با یک پیاز ریز شده تفت میدهیم بعد زردچوبه میزنیم. قارچ و فلفل را اضافه میکنیم و به آن رب میزنیم و بقیه سیزیجات را نیز به مواد افزوده، میگذاریم کنار تا مواد خنک شوند. برای خمیر، شیر ولرم را درون ظرفی ریخته، نمک و بکینگ پودر و روغن را اضافه کرده، آرام آرم آرد را میریزیم و تا جایی که خمیر به دست نچسبد ورز میدهیم.
* خمیر را به صورت گلوله‌ای در آورده و به دفعات (حدودا یکصد بار) داخل ظرف پرت میکنیم! بعد روی میزی که کمی آردپاشی شده، به صورت مستطیل آن را باز کرده، مواد را وسطش ریخته و از بغلها برش میزنیم و روی هم میگذاریم. سپس روی آن را با زرده تخم مرغ رنگ میدهیم و در طبقه وسط فر که از قبل با حرارت ۱۷۵ درجه گرم شده، به مدت نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه میگذاریم تا طلایی شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها