شمسالله خدادادی در گفتوگو با مهر افزود: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کرمانشاه بر اساس وظیفه ذاتی خود، تاکنون بیش از 33 درصد از این خانههای روستایی را مقاومسازی کرده است اما با این حال تا رسیدن به رقم واقعی و میانگین کشوری فاصله بسیاری داریم. وی دلیل عمده کندشدن روند مقاومسازی خانههای روستایی در استان را استقبال نکردن روستاییان از این طرح عنوان و تصریح کرد: بسیاری از روستاییان برای فرار از دریافت تسهیلات مقاومسازی و پرداخت اقساط آن، از قبول این طرح خودداری میکنند.
خدادادی نیاز به فرهنگسازی در زمینه توسعه مقاومسازی در روستاهای استان کرمانشاه را مهم ارزیابی کرد و گفت: متاسفانه هنوز بسیاری از روستاییان بویژه افراد مسن، از این طرح مثبت دولت اطلاع کافی ندارند و همین بیاطلاعی باعث جواب منفی آنها به کارشناسان این اداره شده است.
در مقابل برخی از روستاییان بخش سرفیروزآباد کرمانشاه دراین باره به مهر گفتند: مگر درآمد سالانه ما چقدر است که از دولت هم وام بگیریم. ما که قادر نیستیم ماهانه این اقساط را پرداخت کنیم، پس بهتر است در همین خانههای کاهگلی خود زندگی کنیم.
آنها معتقدند از سویی قدرت مالی مردم این منطقه بر اثر خشکسالیهای اخیر بسیار کاهش یافته وبیشتر منازل مسکونی در این روستا خالی از سکنه شده است، بنابراین اگر دولت میخواهد روستاییان دوباره به روستاهایشان برگردند، باید امکانات و تسهیلات بیشتر با اقساط بلندمدت و سود کم اعطا کند که در این صورت میتوان به بازگشت دوباره روستاییان از شهر به روستاهایشان امیدوار شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد