آموزش آشپزی / خورش قورمه سبزی

مواد لازم برای تهیه خورش قورمه سبزی: گوشت خورشتی: 250 گرم، لوبیا قرمز: 50 گرم، لیمو عمانی: 3 تا 4 عدد، پیاز سرخ شده: 2 قاشق غذاخوری، آبغوره: 3 تا 4 قاشق غذاخوری، جعفری خرد شده: 500 گرم، تره خرد شده: 100 گرم، شنبلیله خشک: 1 قاشق غذا خوری، نمک – فلفل – زردچوبه و روغن: هر یک به میزان لازم.
کد خبر: ۷۶۰۸۴۳
آموزش آشپزی / خورش قورمه سبزی

طرز تهیه خورش قورمه سبزی:
ابتدا پیاز داغ را سرخ کرده و از قابلمه بیرون می آوریم. گوشت را در روغن سرخ می کنیم، وقتی رنگ گوشت عوض شد پیازداغ را به آن اضافه کرده، زردچوبه و فلفل می زنیم،سپس مقداری آب روی آن ریخته، در قابلمه را می بندیم و اجازه می دهیم تا گوشت نیم پز شود. سپس سبزی های خرد شده را که سرخ کرده ایم را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم با حرارت ملایم جا بیفتد و روغن بیاندازد.حدود 2 تا 3 ساعت بعد خورش قورمه سبزی خوشمزه ما آماده است.

منبع: شبکه استانی مرکز فارس

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۲
سوگند
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۲۰ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۹
۰
۰
ببخشید اونوقت تكلیف لوبیا و بقیه مواد مثل ابغوره و اینها چی میشه؟؟؟ لطفا مفصل و كاملتر اموزش بدین
سودی
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۱۲ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۴
۰
۰
پس لوبیا قرمزش چی شد لیمو عمانی چی

نیازمندی ها