طرز تهیه خورش قورمه سبزی:
ابتدا پیاز داغ را سرخ کرده و از قابلمه بیرون می آوریم. گوشت را در روغن سرخ می کنیم، وقتی رنگ گوشت عوض شد پیازداغ را به آن اضافه کرده، زردچوبه و فلفل می زنیم،سپس مقداری آب روی آن ریخته، در قابلمه را می بندیم و اجازه می دهیم تا گوشت نیم پز شود. سپس سبزی های خرد شده را که سرخ کرده ایم را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم با حرارت ملایم جا بیفتد و روغن بیاندازد.حدود 2 تا 3 ساعت بعد خورش قورمه سبزی خوشمزه ما آماده است.
منبع: شبکه استانی مرکز فارس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب
با کورش علیانی درباره اجرا و کارشناسیاش در چند برنامه محور مقاومت گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با سفیر ایران در روسیه مطرح شد