یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین
مراسم رونمایی آلبوم موسیقی عرفانی راز آفرینش محصول مشترک ایران و استرالیا با حضور عوامل تولید اثر و دست اندرکاران هنر موسیقی در خانه هنرمندان برگزار شد. در ابتدای مراسم مهدی دانایی آهنگساز این اثر در سخنانی با اشاره به موسیقی تلفیقی که در جهان هم اکنون طرفداران فراوانی دارد گفت ادبیات عرفانی ایران و مولوی که برای جهانیان از اهمیت خاصی برخوردار است الهام بخش خلق این اثر شد.
آهنگساز آلبوم راز آفرینش گفت: دستگاههای موسیقی ایرانی و موسیقی تلفیقی باعث خلق ۱۲آهنگ شد که از هفته گذشته وارد بازار شده است و تاکنون 500آلبوم راز افرینش به فروش رفته است. موسیقی تلفیقی؛ تلفیق موسیقی الکترونیک و ایرانی است که در سراسر جهان شناخته شده است و هم اینک این البوم در سطح جهانی به مخاطبان عرضه می شود. حق کپی رایت این البوم را از استرالیا اخذ کردیم و 6 اهنگ البوم راز افرینش، اشعار مولانا را به زبان انگلیسی به مخاطب ارایه می کند.
فریدون شهبازیان استاد موسیقی اصیل ایرانی نیز با بیان اینکه هنوز تا جهانی شدن فاصله زیادی داریم گفت: موسیقی بومی ایران در دنیا نظیر ندارد اما باید در کشورمان به موقعیت موسیقی و موسیقی در موقعیت توجه بیشتری کرد و ار آن حمایت شود و آهنگسازان طوری کار کنند تا موسیقی اصیل ایران در آثارشان حضور داشته باشد. موسیقی تلفیقی راهی است تا رکود موسیقی اصیل ایران را از بین ببریم و البوم راز آفرینش نیز که با اقبال خوبی مواجه شده، ارزشمند است.
شهبازیان با اشاره به حمایت از آثار هنری فاخر از طریق خرید آلبوم گفت: برخی حرمت زحمت پدید آورنده اثر هنری را حفظ نمی کنند و با دانلود و کپی، به جای خرید و کمک به تولید بیشتر به آثار هنری فاخر ضربه می زنند.
در آلبوم موسیقی راز آفرینش مهدی دانایی که به عنوان آهنگساز و نوازنده تار و سه تار و سازهای الکترونیک فعالیت داشته است ؛ بامداد فلاحتی به عنوان خواننده و یوجین گیلفدر استرالیایی اشعار مولانا را به زبان انگلیسی دکلمه کرده است. هادی پدرام نوازنده سنتور ؛ حسن مکانیکی نوازنده نی ؛ آرش زنگنه نوازنده دف و تمبک ؛ طاهر علی رمضانی و حامد آزادی به عنوان نوازندگان گیتار در خلق این اثر کمک کرده اند.
آلبوم «راز آفرینش» با انتخاب سبک موسیقی تلفیقی بر آن است تا با هم آوایی دستگاهها و گوشه های موسیقی ایرانی به همراه موسیقی الکترونیک به یک زبان مشترک جهانی باید.همانگونه که پیام مولانا یک پیام جهانی است.در این مجموعه سعی شده است فضایی نو از تلفیق سازهای بومی در کنار سازهای غربی ساخته شود.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد