به گزارش جام جم آنلاین حجت اشرفزاده خواننده موسیقی ایرانی که در بخش تلفیقی سی و دومین جشنواره موسیقی فجر حضور دارد ظهر شنبه ۱۸ دی ماه در نشست خبری بیان کرد: فستیوال سالانه موسیقی فجر یک دورهمی بزرگ برای موزیسینهای ایرانی است که با وجود همه گلهها و مشکلاتی که وجود دارد، فضای خوبی برای کنار هم قرار گرفتن هنرمندان موسیقی است که ما امیدواریم با تمام کاستیهای موجود بتوانیم کنسرت قابل قبولی را به مخاطبان ارائه دهیم.
حمید اکبرزاده آهنگساز نیز در این نشست بیان کرد: آنچه که برای کنسرت حجت اشرفزاده در بخش تلفیقی سی و دومین جشنواره موسیقی فجر در نظر گرفتیم، اجرای یک موسیقی ترکیبی در فضای موسیقی الکترونیک با حفظ هویت موسیقی اصیل ایرانی است که علاوه بر اینها، قطعات جدیدی را نیز رونمایی خواهیم کرد و فکر میکنم مخاطبان شاهد یک کنسرت ویژه در برج آزادی تهران خواهند بود.
وی ادامه داد: بهکارگیری ریتمهای متنوع و استفاده از تنظیمهای جدید به شکلی جذاب از دیگر برنامههایی است که ما برای این کنسرت در نظر گرفتیم و فکر میکنم میتواند برای مخاطبان جالب توجه باشد.
صدرالدین حسینخانی مدیر مؤسسه ایرانگام و تهیهکننده جدید آثار حجت اشرفزاده نیز در این نشست رسانهای با اعلام اینکه تازهترین آلبوم این خواننده تا پایان سال جاری روانه بازار موسیقی میشود، بیان کرد: با توجه به پیشنهادهایی که درباره حضور حجت اشرفزاده در جشنواره موسیقی فجر داشتیم، برنامههایی را در بخش تلفیقی به مخاطبان ارائه میدهیم اما نکتهای که باید به آن اشاره کنم این است که متأسفانه سالن خوبی برای اجرای ما در نظر گرفته نشده و ما از دوستان ستاد برگزاری جشنواره میخواهیم در سال آینده متناسب با ظرفیت گروهها اقدامات لازم را انجام دهند.
حجت اشرفزاده در ادامه صحبتهای حسینخانی گفت: من نمیدانم مبنای شورای سیاستگذاری جشنواره برای انتخاب سالنها و حتی عنوان بخش موسیقی تلفیقی چه بوده است. دوستان نظراتی دارند که بنده به همه آنها احترام میگذارم اما آنچه این روزها به عنوان موسیقی تلفیقی شناخته می شود بسیار گسترده است بنابراین این ظرفیت شگفتانگیز باید بیشتر از اینها در رویدادهایی چون جشنواره موسیقی فجر به مردم معرفی شود.
وی در بخش دیگر صحبتهای خود با انتقاد از نحوه بلیتفروشی بخش موسیقی تلفیقی سی و دومین جشنواره موسیقی فجر توضیح داد: من انتظار داشتم که بحث بلیتفروشی این بخش با توجه به ظرفیتهای بسیار ارزشمندی که داراست، از طریق یک سامانه کاملاً حرفهای فروش بلیت صورت گیرد اما متأسفانه شاهدیم که برای اغلب کنسرتهای بخش موسیقی تلفیقی، سامانهای در نظر گرفته شده که در حوزه موسیقی شناخته شده نیست و به غیر از دو تا سه گروه که استثنائاً فروش بلیت آنها در سامانه تخصصی حوزه موسیقی قرار گرفته، گروههای دیگر بخش تلفیقی باید در این سامانه غیرتخصصی به فروش بلیت خود بپردازند.
اشرف زاده ادامه داد: متأسفانه بسیاری از علاقهمندان موسیقی تلفیقی هنوز نمیدانند که باید بلیتهای بخش تلفیقی را از کجا تهیه کنند و میتوانم بگویم سامانه مورد نظر بسیار ضعیف عمل کرده است.
این خواننده موسیقی ایرانی در بخش پایانی صحبتهای خود بیان کرد: گروههای تلفیقی توان رقابت با بخش موسیقی پاپ را دارند بنابراین لازم بود بلیتفروشی این بخش جدیتر و حرفهایتر انجام پذیرد ضمن اینکه ما انتخاب کردیم تا در جشنواره حضور داشته باشیم پس باید یکسری از مشکلات را بپذیریم. من باز هم امیدوارم که فضا به گونهای طراحی شود که ما از این پس با روند رو به رشد در حوزه موسیقی تلفیقی روبرو باشیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد؛
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد