تغذیه در فصل سرما

میوه و سبزیجات، دارای مواد مغذی،‌ آنتی‌اکسیدان و فیبر رژیمی هستند که برای داشتن فکر و جسم سالم،‌ اهمیت بسزایی دارند. متخصصان تغذیه،‌ برای مقابله با آنفلوانزا و بیماری های مرتبط با سرما مصرف روزانه این مواد را به ویژه در این فصل توصیه می‌کنند.
کد خبر: ۸۶۳۴۱۵
تغذیه در فصل سرما

منبع: شبکه خبر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
میراث ناملموس گنجینه هویت ملی

«جام‌جم» در گفت‌وگو با رئیس مرکز مطالعات منطقه‌ای پاسداری از میراث فرهنگی ناملموس آسیای غربی و مرکزی یونسکو بررسی کرد

میراث ناملموس گنجینه هویت ملی

نیازمندی ها