سیما - قاب کوچک - جدیدترین اخبار ایران و جهان | پایگاه خبری جام جم

قاب کوچک
تلاقی دین و هنر در آینه تلویزیون

پرونده «قاب کوچک» درباره ضرورت ساختارهای جدید در ساخت برنامه‌های معارفی

تلاقی دین و هنر در آینه تلویزیون

۰۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۴

در دنیای امروز، رسانه‌ها نقشی حیاتی در شکل‌دهی به افکار و باورهای عمومی ایفا می‌کنند. با توجه به تغییرات سریع در فناوری‌ها و ذائقه مخاطبان، نیاز به نوآوری در تولیدمحتوا بیش از پیش احساس می‌شود،به ویژه درحوزه معارف دینی که بایدبا زبانی جذاب و قابل فهم، پیام‌های عالی و ارزشمند رابه نسل‌های جدیدمنتقل کرد.

رادیو حرف دل مردم را می‌زند

ناصر قوام‌پور، گوینده پیشکسوت از سال‌ها گویندگی در شبکه‌های مختلف رادیویی به «قاب کوچک» می‌گوید‌؛

رادیو حرف دل مردم را می‌زند

۰۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۰

ناصر قوام‌پور گویندگی در رادیو را دیرهنگام آغاز کرد اما کارنامه‌ای پربار در این حوزه دارد و در حال حاضر یکی از گویندگان مجرب و پیشکسوت این رسانه شنیداری محسوب می‌شود.

از فاش شدن معماها تا قصه‌های جنایی

«قاب‌کوچک» با گویندگان واحد دوبلاژ پیرامون فعالیت‌های‌شان گفت‌وگو کرد

از فاش شدن معماها تا قصه‌های جنایی

۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۰

دوبله به‌عنوان یکی از زیباترین و تأثیرگذارترین هنرها در رسانه‌ملی، توانسته با تلفیق صدا و احساسات، مرزهای زبان را پشت سر بگذارد و نقش مهمی در انتقال فرهنگ و روایت داستان‌ها ایفا کند. این حرفه، نه‌فقط یک ابزار، بلکه پلی میان فرهنگ‌ها و صدای زنده احساسات است که مخاطبان را به دنیای دیگری دعوت می‌کند.

سریال مدرس بعد از ۴ دهه هنوز زنده است 

گفت‌وگوی «قاب کوچک» با هوشنگ توکلی، هنرمند پیشکسوت 

سریال مدرس بعد از ۴ دهه هنوز زنده است 

۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۹

هوشنگ توکلی، نویسنده، بازیگر و کارگردان پیشکسوت تلویزیون و سینماست که از جمله آثار ماندگارش می‌توان به سریال‌های زیر تیغ، خانه ابری، مرگ تدریجی یک رویا و... اشاره کرد. در این شماره از قاب کوچک سراغ او رفتیم و پیرامون فعالیت‌های اخیرش گفت‌وگو کردیم که در ادامه می‌خوانید.

رقابت‌هایی که به دل می‌نشیند

گفت‌وگوی «قاب کوچک» با سازندگان مسابقات تلویزیونی

رقابت‌هایی که به دل می‌نشیند

۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۱

مسابقات تلویزیونی به یکی از ارکان بی‌بدیل جذب مخاطب و ایجاد پیوندی ناگسستنی میان تماشاگر و رسانه تبدیل شده‌اند. این برنامه‌ها نه‌تنها به‌عنوان مرجعی برای سرگرمی بلکه به‌عنوان بستری برای نمایش توانمندی‌های فرهنگی، هنری و حتی علمی افراد عمل می‌کنند.

رادیو شنیده می‌شود

گفت‌وگوی «قاب کوچک »با حسین کوه‌خیل، گوینده جوان شبکه رادیویی قرآن

رادیو شنیده می‌شود

۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۴

وقتی صحبت از گویندگان رادیو می‌شود، ناخودآگاه نگاه‌مان ‌سمت گویندگان جوان جذب می‌شود؛ گویندگانی که بااستعدادند و تلاش می‌کنند روزبه‌روز بهتر شوند. پر بیراه نیست اگر بگوییم یکی از این افراد حسین کوه‌خیل، گوینده جوان رادیو قرآن است. با او درباره گویندگی در رادیو، علاقه‌اش به این حوزه و... صحبت کردیم.

نبرد روایت‌های تاریخی در تلویزیون

گفت‌وگوی «قاب کوچک» با سازندگان مجموعه‌های تاریخی و تاریخ‌نگار

نبرد روایت‌های تاریخی در تلویزیون

۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۶

درمیان موج پرشتاب سریال‌های جهانی، مجموعه‌های تاریخی ایرانی توانسته‌اند بااتکا به غنای فرهنگی وپشتوانه‌ عمیق تاریخی،مخاطبان‌رابه تماشای‌روایت‌هایی‌اصیل ازگذشته‌ پرشکوه این‌سرزمین دعوت کنند.تجربه‌های‌موفقی چون «مختارنامه»، «سربداران» و «در چشم باد» نشان داده‌اند که رسانه‌ملی ظرفیت بالایی در بازآفرینی تاریخ با زبان تصویر دارد‌؛ ظرفیتی که می‌تواند در مسیر گسترش هویت ملی، بیش از پیش مورد استفاده قرار گیرد.

رادیو تمام‌شدنی نیست

گفت‌وگوی «قاب‌کوچک» با محمدرضا مستشار، گوینده پیشکسوت رادیو

رادیو تمام‌شدنی نیست

۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۰

محمدرضا مستشار از گویندگان پیشکسوت و مجرب رادیو به‌شمار می‌رود که کار در این رسانه شنیداری را از سال ۱۳۵۲ آغاز کرده است. مستشار تا‌به‌امروز گویندگی برنامه‌های متعددی را در شبکه‌های مختلف رادیویی برعهده‌ داشته و این‌شب‌ها برنامه چهارباغ را در رادیو فرهنگ اجرا می‌کند.

قصه‌های ما، هویت ما

قصه‌های ما، هویت ما

۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۷

تاریخ آینه‌ای است که گذشته را دربرابر چشمان ما می‌نشاند تا راه آینده روشن‌تر باشد. یکی از مؤثرترین راه‌ها برای انتقال این آینه به نسل امروز، بهره‌گیری از ظرفیت هنر نمایشی و به‌ویژه سریال‌سازی در تلویزیون است.

قصه‌های نو در قاب سیما

سازندگان آثار نمایشی از ضرورت پرداخت به سوژه‌های روز در مجموعه‌های تلویزیونی گفتند

قصه‌های نو در قاب سیما

۳۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۴

در جهانی که هر روز با صدایی تازه بیدار می‌شود و نبض تحولات اجتماعی در دستان کاربران شبکه‌های مجازی می‌تپد، تلویزیون هم با این ریتم همنوا می‌شود. حال مگر می‌توان دغدغه‌های امروز جامعه را شنید و آنها را به تصویر نکشید؟ مگر می‌توان از نبض زمانه جا ماند و انتظار داشت مخاطب پای روایت‌های تکراری بماند؟

نیازمندی ها