اینفوگرافیک؛

چند نکته برای سرخ کردن موادغذایی

در هنگام درست کردن غذاهایی که نیاز به سرخ کردن دارو باید به نکاتی توجه کنیم تا کیفیت غذا حفظ شود.
کد خبر: ۱۳۵۱۷۴۹

چند نکته برای سرخ کردن موادغذایی

newsQrCode
برچسب ها: غذا سرخ کردن روغن
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرصت تاریخی عبور از تحریم

دکتر مرندی، تحلیلگر مسائل بین‌الملل در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح ظرفیت‌های دوران ‌گذار جهانی برای کشورمان پرداخت

فرصت تاریخی عبور از تحریم

نیازمندی ها