به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، یک آشپز چینی پس از اینکه پوست یک مارماهی را زنده زنده کند اقدام به پخت آن کرد.
گفتنی است؛ چند سالی است که زنده خواری در شرق آسیا به ویژه در چین افزایش یافته است و روز به روز بر رستورانهایی که حیوانات را به صورت زنده برای مشتریان طبخ میکنند، افزوده میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان امور اجتماعی کشور بررسی کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد