سیما - یادداشت - جدیدترین اخبار ایران و جهان | پایگاه خبری جام جم

یادداشت
میدانداری‌صداوسیما زیر آتش جنگ شناختی

میدانداری‌صداوسیما زیر آتش جنگ شناختی

۲۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۱

می‌گویند در جنگ‌ شناختی میدان اصلی جنگ، مغز انسان‌هاست. صحنه این جنگ نابودی فیزیکی نیست و معطوف به دگرگونی اذهان، اختلال ادراکی و فروپاشی باورهاست.تجاوز تروریستی اسرائیل به ایران را باید در عرصه نظامی‌_سیاسی «جنگ وجودی» و در عرصه اجتماعی و رسانه‌ای «جنگ شناختی» دانست که با روش‌های هیبریدی و ترکیبی اجرا شد.

ایران سیاوش یا ایران امام حسین(ع)؟

ایران سیاوش یا ایران امام حسین(ع)؟

۱۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۷

یکی از مهم‌ترین پرسش‌ها در «الهیات فرهنگ» ربط و نسبت بین «دین و فرهنگ» است‌؛ این‌که آیا دین در تقابل با فرهنگ است، یا دین در تعلق به فرهنگ است و یا این‌که دین در نسبتی دیالکتیک با فرهنگ‌های زمینه‌ای قرار دارد.

چای روضه همراه با تلویزیون

چای روضه همراه با تلویزیون

۱۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۶

۱۰شب برنامه «زمانه» در دهه اول محرم به خیلی از مخاطبان و حتی برنامه‌سازان تلویزیون ثابت کرد که ترکیب شور و شعور، همیشه ترکیبی برنده است و می‌تواند در کنار همراه شدن با سوگ مخاطبان، آگاهی به‌همراه داشته باشد. برنامه زمانه البته محتوای تازه‌ای برای مخاطبان نبود امابه‌طورقطع بخش آخر آن‌که باصحبت‌های تبیینی دکترغلامی همراه می‌شد، ترکیبی از آگاهی و شورحسینی بود.

درمیدان روایت، بازنده نباشیم

درمیدان روایت، بازنده نباشیم

۰۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۸

در روزگار ما، میدان جنگ فقط عرصه موشک و پهپاد و عملیات نیست. هرچند دراین ایام خاک میهن، آسمان کشور، سرداران شهید، دانشمندان گرانقدر و جان‌برکفان نیروهای مسلح ما هدف دشمن قرار گرفته‌اند اما امروز «ذهن‌ها» و «باورها» نیز به میدان نبرد تبدیل شده‌اند. در این میان، مهم نیست چه اتفاقی می‌افتد‌؛ مهم این است که مردم چه چیزی را باور می‌کنند.

افشای دست‌های پشت‌پرده صهیونیست‌ها در «ناریا»

افشای دست‌های پشت‌پرده صهیونیست‌ها در «ناریا»

۰۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۳

داستان سریال «ناریا» درست در روزهایی که ایران داغدار شهدای اقتدار ایران اسلامی است، به خط پایان می‌رسد. این اثر که در مجموعه تولیدات راهبردی معاونت برون‌مرزی صداوسیما قرار می‌گیرد، با آن‌که پیش‌بینی می‌شد قرار‌دادن نوبت پخش آن پس‌ ازسریال«پایتخت۷»،نه‌تنها به افت تماشای سریال شبانه شبکه یک سیمابینجامد، که ازشمار تماشاگران تلویزیون هم بکاهد،بیش ازحد انتظار ظاهر شد.

هم‌افزایی رسانه ملی با گفتمان جامعه

برهه جنگی در قاب اینجایی:

هم‌افزایی رسانه ملی با گفتمان جامعه

۰۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۲

​​​​​​​۱- آقای عباس عبدی در یک یادداشت، از صداوسیما به ‌عنوان ضعیف‌ترین حلقه زنجیره قدرت در ایران نام برده که نمی‌تواند بار برهه جنگی را به دوش بگیرد و قدرت بیافریند. طبیعی است که باید از ایشان انتظار داشت که این تحلیل را مستند به دلیل یا دلایلی کند؛ دلیل ایشان این است که این رسانه، ملی نیست، بلکه مبتنی بر میل یک اقلیت افراطی است. تنها سخن ایشان همین است و بس.

تکرار الگوی سرکوب صدای حقیقت

تکرار الگوی سرکوب صدای حقیقت

۲۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۷:۱۶

اقدام اخیر رژیم‌صهیونیستی در هدف قرار دادن مرکز رسانه‌ای جمهوری اسلامی ایران، نگرانی و محکومیت‌هایی را در میان نهادهای رسانه‌ای، حقوقدانان بین‌المللی به همراه داشته است. این اقدام، نقض صریح اصول حقوق بین‌الملل بشردوستانه و کنوانسیون‌های ژنو محسوب می‌شود و نشان‌دهنده رویکرد خطرناک و فزاینده رژیم‌صهیونیستی در ساکت ‌کردن صدای مقاومت، حقیقت و روایت مستقل است.

نتیجه حذف قهرمان در سینمای جریان اصلی

نتیجه حذف قهرمان در سینمای جریان اصلی

۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۶

در چند روز گذشته تعداد قابل توجهی از سینماگران، اعم از کارگردان، بازیگر، منتقد و غیره نسبت به حملات غیر قانونی و ضدانسانی صورت گرفته به اشکال مختلفی موضع‌گیری کرده‌اند.

رادیو، پرچمدار جهاد در هنگامه خطیر تاریخ 

۲۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۹

در تاریخ ملت‌ها روزهایی فرا می‌رسد که امتحان سرنوشت تنها از مسیر مجاهدت جانانه، بصیرت و ایستادگی می‌گذرد. امروز جمهوری اسلامی ایران در حالی که میراث‌دار خون صدها هزار شهید است، بار دیگر در معرض هجمه‌های دشمنان قسم‌خورده قرار گرفته‌؛ دشمنانی که نه به مرز احترام می‌گذارند، نه به حق حاکمیت، نه به کرامت انسانی و نه حتی به قواعد دیپلماسی اما آنچه این ملت را همواره استوار نگه‌داشته نه ثروت است و نه قدرت نظامی صرف بلکه ‌وحدت‌ و ‌آگاهی‌ است. رسانه‌ملی-به‌ویژه رادیو-در این ایام‌ وظیفه‌ای دارد که فراتر از اطلاع‌رسانی صرف است.

زندگی شهدا در «شرح عاشقی» رادیو نمایش

زندگی شهدا در «شرح عاشقی» رادیو نمایش

۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۳

برنامه رادیویی «شرح عاشقی» روزهای پنجشنبه از شبکه رادیویی نمایش پخش می‌شود. این برنامه با محوریت روایت بخش‌هایی از زندگی شهدای انقلاب اسلامی در قالبی ترکیبی از نمایش و مستند، سعی دارد تصویری ملموس و انسانی از قهرمانان معاصر ارائه دهد.

نیازمندی ها