آسیب شناسی وضعیت موسیقی فاخر در حال حاضر عنوان کرد: موسیقی مولف و درست باید ستون ها و سکوهای درستی داشته باشد تا نسل ما و نسل های بعد بتوانند به روی آن بایستند. در حال حاضر من به شخصه ابزار فعالیت در بخش موسیقی مولف و جدی را به اندازه کافی در اختیار ندارم. رضا تاجبخش یکی از نوابغ موسیقی ماست ولی نوازنده های ما در حال حاضر به معنای واقعی کلمه ضعیف هستند. قبل از انقلاب هم همینطور بوده و خارجی ها می آمدند در ایران ساز می زنند. الان که اوضاع خیلی بدتر است و نوازنده ها فقط پول را می شناسند. وضعیت صدابرداری از نوازندگی هم بدتر است. در زمینه شعر و ملودی اما پیشرفت کرده ایم. وضعیت تنظیم هم که به نظرم افتضاح است. سعی مان را می کنیم که بهتر شویم.
حامی درباره مقایسه موسیقی بازاری و فاخر عنوان کرد: اگر حمایت از موسیقی بازاری را عدد صد حساب کنیم؛ حمایت از موسیقی فاخر در حیطه پاپ در حد عدد پنج است. با این وجود موسیقی فاخر و جدی با وجود نداشتن حمایت پیشرفت بسیار خوبی داشته است. خواننده های با ارزشی هم در این بخش از موسیقی داریم. مثل مانی رهنما که زحمت بسیاری برای آثارش می کشد و آلبوم هایش یک سروگردن بالاتر از بسیاری از آلبوم ها قرار دارد.
حامی در پاسخ به سئوالی در این باره که چرا تنظیم در موسیقی ایران پیشرفت مناسبی نداشته گفت: چون بسیاری از تنظیم کنندههای ما بی سوادند. منی که نوازنده نیستم آکوردها را از خیلی از آقایان تنظیم کننده بیشتر می شناسم. سراغ هر کسی می روی حتی به عنوان مثال سواد تشخیص آکوردهای ترکیبی رضا تاجبخش در قطعه غزل را ندارد. تنظیم کننده هایی مثل رضا تاجبخش، علی بیرنگ و نوید سپهر واقعا بی نظیرند. یا کسی مثل پویا نیک پور که بسیار خوب است و تا به حال امکان همکاری با او برایم پیش نیامده. همچنین تنظیم کننده هایی مثل مهران خلیلی و نیکان که در آلبوم جدیدم با آنها همکاری داشته ام. در کل اما تنظیم کننده خوب بسیار کم داریم.( موسیقی ما)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان