آشپزی با چشمان بسته

این آشپز چینی با دقت و مهارت بسیار زیاد اشکال مختلفی را با سبزیها از جمله سیب‌زمینی درست کرده و از آنها برای سفره‌آرایی استفاده می‌کند. مهارت این آشپز تا حدی است که می‌تواند با چشمان بسته با ساطوری تیز تکه‌های گوشت را روی یک بادکنک ریز ریز کند بدون اینکه بادکنک بترکد.
کد خبر: ۶۷۰۶۸۴
آشپزی با چشمان بسته

منبع: باشگاه خبرنگاران

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
۲۵ سال با «جام‌جم»

گفت‌وگو با دکتر مراد عنادی، مدیرعامل موسسه«جام‌جم» در آستانه بیست و ششمین سالگرد انتشار این روزنامه

۲۵ سال با «جام‌جم»

صدای نخست ورزش بانوان

با دکتر علی‌اصغر احمدی، مدیر رادیو ورزش درباره ویژگی‌ها و افق‌های پیش روی این شبکه پرشنونده گفت‌وگو کردیم

صدای نخست ورزش بانوان

نیازمندی ها