سیب زمینی ها که در حال پختن هستند، پیاز رو خلالی خرد کرده و با زردچوبه در روغن یا کره سرخ می کنیم. پیاز باید رنگ قهوه ای طلایی پیدا کند و درونش هم پخته باشد. از روی حرارت بر میداریم و بعد که سیب زمینی ها با نمک اندازه پخته شد به پیاز سرخ شده اضافه و سبزیجات خرد شده رو به آن اضافه میکنیم. سبزیجات در مرحله ای اضافه میشوند که مواد روی حرارت نباشند تا تازگی آنها حفظ شود.
در مورد سبزیجات سمبوسه هم ترکیب گشنیز و جعفری طعم خوبی دارد. مواد سمبوسه همین ترکیب پیاز سرخ شده، سیب زمینی پوره شده و سبزیجات خرد شده و نمک و فلفل است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد؛
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد