
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، خاصیتهای فراوان غذایی ماهی، آن را به عنوان یکی از محبوبترین غذاها برای ایتالیاییها تبدیل کرده است؛ به گونهای که بسیاری از ایتالیاییها حتی پاستا را با ماهی و میگومیخورند.
اهمیت مصرف ماهی در این کشور به حدی است که در منو تمام رستورانها در ایتالیا غذاهای دریایی دیده میشود.
گفتنی است؛ هر سال در آبهای ایتالیا نزدیک به ۲۰۰ هزار تن ماهی صید میشود که فقط تامین کننده بخشی از نیازهای مردم این کشور است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با خالق اثر «وداع آخر» انجام شد
سفیر کشورمان در ترکیه در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
هنرمندان در گفتوگو با «جامجم» از مؤلفههای هنری و فردی شخصیت زندهیاد ناصر مسعودی میگویند
امیر دریادار شهرام ایرانی در گفتوگو با روزنامه «جامجم» به مناسبت روز ملی جزایر سهگانه مطرح کرد